SHOKKI PALJASTUS! Tähän hintaan tilaat Iida Vainion Isännöimään Pikkujouluja

Selvitämme, kuinka paljon Iida Vainion kutsuminen pikkujoulujen isännöimään todella maksaa. Artikkeli sisältää yksityiskohtia mm. majoitus- ja matkakorvausten sekä esiintymispalkkion suhteen
Iida Vainion Pikkujoulujen Isännöinnin Todellinen Hinta!
Facebook
Twitter
LinkedIn

Miten paljon sinun täytyy varata budjetissa, jos haluat Iida Vainion pikkujoulujuhlaasi?

Pohtiessasi täydellisiä viihdyttäjiä tuleville pikkujouluillesi, Iida Vainio saattaa olla nimesi listalla. Tämä karismaattinen esiintyjä on etsinyt julkisesti töitä sosiaalisen median kautta, ja nyt meillä on inkluusiota varten hintatietoja.

Mitä maksaa Iida Vainion kutsuminen pikkujouluihin?

Halloota-sivusto on saanut selville, että Iida Vainion pikkujoulu-emäntäroolin kustannukset ovat suhteellisen kohtuulliset. Tieto saatiin yritykseltä, joka harkitsi Iidaa omiin juhliin emännäksi.

Majoitus- ja matkakorvaukset

Ensimmäisenä budjetoitava kuluerä ovat majoitus- ja matkakorvaukset. Iidan osallistuminen juhliisi tarkoittaa sitä, että vastaat hänen majoitus- ja matkakuluistaan.

Neljän tunnin esiintyminen

Tässä kohtaa määritellään itse esiintymisen hinta. Iida Vainion vierailun kustannukset sisältävät neljän tunnin juontotehtävän, yhteisselfien ottamisen ja muut tapahtumaan liittyvät toimet. Tämän paketin hinta on 600 euroa plus arvonlisävero (ALV).

Seuraavat vaiheet

Halloota tarkisti asian, ja vaikuttaa siltä, että Iida ei omasi yritystä tai y-tunnusta. Se saattaa johtaa kysymyksiin ALV:n osalta, koska Suomessa ei suoriteta lainkaan ALV:ta esiintymisten tai esiintyjien välittämisen osalta.

Toivottavasti tämä antaa sinulle paremman kuvan siitä, kuinka paljon voisi maksaa kutsumaan Iida Vainion emännöimään pikkujoulujasi, ja mitä budjetin suunnitteluun pitäisi sisällyttää.

Jaa Somessa:

Yksi vastaus

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Sinulle Suositeltua: