Otsikko: Voivatko ravintolisiä olla avain pitkäikäisyyteen? Uusi konferenssi tutkii ravintolisiä ikääntymisen hidastamisessa.

Tiivistelmä: Ensi vuonna järjestetään ensimmäinen globaali tieteellinen konferenssi, joka keskittyy yksinomaan ravintolisiin ikääntymisen hidastamisessa. Singaporessa järjestettävä konferenssi kokoaa yhteen johtavia tiedemiehiä, lääkäreitä ja muita asiantuntijoita tutkimaan ravintolisiin liittyviä mahdollisuuksia optimoida ikääntymistä. Konferenssin tavoitteena on erottaa toivo hypestä ravintolisämarkkinoilla. Andrea Maier Terveen pitkäikäisyyden keskuksesta ja Hans Meij NUS:n terveen pitkäikäisyyden akatemiasta keskustelevat ravintolisiin liittyvistä mahdollisuuksista ja haasteista. He korostavat pitkän aikavälin turvallisuustietojen, yksilöllisten tarpeiden huomioon ottamisen ja sääntelyn tärkeyttä. Singaporella on hyvät edellytykset edistää innovaatioita pitkäikäisyyden alalla, koska sillä on nopeasti ikääntyvä väestö ja hallitus, joka tukee uusia lähestymistapoja terveydenhuoltoon. Konferenssi tarjoaa laajan näkökulman pitkäikäisyyteen. Se tuo yhteen johtavia asiantuntijoita alalta ja tarjoaa mahdollisuuden oppia uusimpia tutkimustuloksia ja innovaatioita.
Facebook
Twitter
LinkedIn

Voivatko ravintolisiä olla avain pitkäikäisyyteen? Uusi konferenssi tutkii ravintolisiä ikääntymisen hidastamisessa.

Ensi vuonna järjestetään ensimmäinen globaali tieteellinen konferenssi, joka keskittyy yksinomaan ravintolisiin ikääntymisen hidastamisessa. Singaporessa kansallisessa yliopistossa järjestettävä konferenssi kokoaa yhteen johtavia tiedemiehiä, lääkäreitä, mielipidevaikuttajia, teollisuuden yhteistyökumppaneita, kuluttajien edustajia ja sääntelyviranomaisia tutkimaan ravintolisiin liittyviä valtavia mahdollisuuksia optimoida ikääntymistä. Puhujalistalla on jo David Sinclair, Brian Kennedy, Nir Barzilai, Andrea Maier, Greg Bailey ja Brad Stanfield.

Konferenssia ei voisi tulla liian pian! Ravintolisätila räjähtää erilaisilla tuotteilla, jotka kilpailevat puhtaudesta, biologisesta hyödyntämisestä ja ainesosien synergisyydestä, ja konferenssin tehtävänä on erottaa toivo hypestä. Terveen pitkäikäisyyden edistämiseen omistautunut Healthy Longevity -keskus järjestää tapahtuman. Konferenssin avajaiset koostuvat kolme päivää kestävistä työpajoista, jotka muodostavat intensiivikurssin terveestä pitkäikäisyydestä 26.-28. helmikuuta 2024. Viikko päättyy konferenssiin ”Unlock Healthy Longevity Supplements” torstaina 29. helmikuuta ja perjantaina 1. maaliskuuta.

Saadaksemme lisätietoja siitä, mitä on luvassa, istuimme alas Andrea Maierin, Terveen pitkäikäisyyden keskuksen johtajan, ja Hans Meijin, NUS:n terveen pitkäikäisyyden akatemian johtajan, kanssa.

Andrea Maier terveen pitkäikäisyyden reseptivapaista tuotteista: ”Mitä todella kokemme gerotieteessä tällä hetkellä, on se, että alamme ymmärtää, miksi vanhenemme ja miten voimme manipuloida järjestelmää molekyyleillä. Nämä molekyylit voivat olla uudelleen käytettyjä lääkkeitä – ajattele esimerkiksi metformiinia tai rapamysiiniä tai jopa ACE:n estäjiä. Ja nyt ymmärrämme myös, että joitain ravintolisiä, joita voimme ostaa ilman reseptiä, saattaa vaikuttaa siihen, kuinka kauan elämme, koska ymmärrämme mekanismit.”

”Tarvitaan joustavuutta ymmärtää, mikä on ravintolisä ja mikä on lääke. Ensin meidän on ymmärrettävä, miksi vanhenemme ja miten voimme vastustaa sitä ja manipuloida sitä. Joitain interventioita, joita käytämme, ovat uudelleen käytettyjä lääkkeitä ja joitain ovat ravintolisiä – ja jotkut ravintolisiät saattavat lopulta olla lääkkeitä ja jopa päinvastoin.”

Andrea Maier turvallisuudesta: ”NMN, NAD:n esiaste, on hyvä esimerkki. Ymmärrämme, että NAD-tasot laskevat iän myötä, ja tutkimukset hiirillä, kärpäsillä ja C. elegans-matoilla osoittavat, että NMN:n lisääminen lisää terveen eliniän pituutta ja elinikää. Ja nyt meillä on tietoja ihmisistä, joten markkinoilla on valtava potentiaali. Mitä tapahtuisi muiden tehokkaiden molekyylien, kuten fisetiinin, spermidiinin tai muiden kanssa?”

”Meidän on nähtävä pitkän aikavälin tiedoista, ovatko ravintolisiät turvallisia ja mitä ne tekevät. Tiedämme jo NMN-tutkimuksista hiirillä, että metastaasien määrä voi lisääntyä – ei sitä, mitä haluamme! Ainoa ratkaisu tässä on pitkän aikavälin data ja todellinen käsitys turvallisuusprofiileista, vaiheen yhden tutkimusten suorittaminen ja todellinen tieto farmakokinetiikasta ja farmakodynamiikasta. ”

Andrea Maier ravintolisästä 123: ”Säätely ja optimointi tarvitsevat kolme asiaa. Ensinnäkin ainesosia on testattava yksitellen – miten ne toimivat? Kuinka usein ihmiset ottavat niitä ja kuinka paljon? Toiseksi, miten eri ainesosat toimivat yhdessä ihmisissä? Ja kolmanneksi henkilökohtainen – mikä on oikein tälle henkilölle juuri nyt? Tämä johtaa testaukseen ennen hoidon aloittamista nähdäksesi, mitä oikeasti tarvitset. Ja tässä tiede todella on jäljessä – kuka tarvitsee NMN: ää? Kuka tarvitsee tiettyjä muita ravintolisiä tai geroprotektoreita tai monivitamiinipilleriä? Luulen, että tässä on valtava uuden tutkimuksen alue saada ihmiset oikeasti henkilökohtaistettua, pikemminkin kuin stratifioitua todella nähdäkseen, missä heidän tarpeensa on. ”

Hans Meij sijainnista: ”Singaporella on mahdollisuuksia, koska sillä on väestö, jonka hallitus ymmärtää, että väestö vanhenee, ja hallitus näkee, että heidän on tehtävä jotain muuta kuin vain konservatiivista terveydenhuoltoa – me tarvitsemme uusia lähestymistapoja. Siksi Akatemia tuli Singaporeen, miksi Longevity Center on Singaporessa ja miksi Singaporessa on valtava määrä sijoittajia, jotka ovat todella kiinnostuneita pitkäikäisyydestä. Ja se, että Singapore edistää tervettä pitkäikäisyyttä ja uutta lähestymistapaa terveydenhuoltoon, antaa ihmeellisiä mahdollisuuksia. Kaupalliset ja yritysmahdollisuudet Singaporessa ovat runsaampia kuin olemme nähneet missään muualla tällä hetkellä.”

Hans Meij laajemmasta näkökulmasta pitkäikäisyyteen: ”Saadaksesi konferenssista eniten irti sinun on ymmärrettävä pitkäikäisyyden laajempi näkökulma ja missä se on tällä hetkellä. Tuomme yhteen todellisia pitkäikäisyyden johtajia globaalilla kentällä intensiivisess

Jaa Somessa:

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Sinulle Suositeltua: