Saku Koivu ja Hanna-vaimo yllättäen avioehtosopimukseen 21 vuoden liiton jälkeen – ”Ollaan ulkomailla oltu ja päivitetty tänne Suomeen niin”

Facebook
Twitter
LinkedIn

Saku Koivu ja Hanna-vaimo yllättäen avioehtosopimukseen 21 vuoden liiton jälkeen – ”Ollaan ulkomailla oltu ja päivitetty tänne Suomeen niin”

Leijonat-legenda ja NHL:ssä huikean uran tehnyt Saku Koivu meni heinäkuussa 2002 naimisiin Hanna-kumppaninsa kanssa. Tuolloin Hanna myös vaihtoi sukunimensä Noriosta Koivuksi.

Koivut ovat siis ehtineet olla tähän päivään mennessä naimisissa yli 21 vuotta, mutta Digi- ja väestötietoviraston tiedoista selviää, että pari on yllättäen päättänyt tehdä avioehtosopimuksen Suomeen tänä kesänä. Avioehtosopimuksen rekisteröintipäivä virastossa on kesäkuun 22. päivä. Paperi on allekirjoitettu viikkoa aiemmin.

Saku Koivu pelasi NHL:ssä Montréal Canadiensissa ja Anaheim Ducksissa 1995–2014. Runkosarjaotteluita kertyi 1 124 ja bruttona tienattuja dollareita kymmeniä miljoonia.

Kiekkotähti Sakun ja Hannan häät oli kesällä 2002 Iltalehden etusivun aihe.

Koivujen avioehdosta kertoi ensin Ilta-Sanomat. Saku ja Hanna Koivun yllättävästä päätöksestä esiin nouseva kysymys on, onko ratkaisuun vaikuttanut Sakun veljen Mikko Koivun julkisuudessakin paljon huomiota saanut avioerosaaga ja vääntö avioehdosta.

”Ei ole”, Saku Koivu kommentoi Ilta-Sanomille.

”Ollaan ulkomailla oltu ja päivitetty tänne Suomeen niin.”

Mikä tarkoittaa avioehto? Sipe Myllyniemi

Avioehto on sopimus, jolla puolisot voivat sopia avio-omaisuuden jaosta toisin kuin avioliittolain mukaan. Yleensä avioehto tehdään ennen avioliittoa, mutta se on mahdollista tehdä myös avioliiton aikana tai jopa sen jälkeen. Avioehtosopimuksella voidaan määrätä muun muassa, miten omaisuus jaetaan avioeron tai puolison kuoleman jälkeen.

Jaa Somessa:

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Sinulle Suositeltua: