Matthew Perryn kuoleman jälkeen: Malli Athenna Crosby kertoo totuuden viimeisistä hetkistä

Matthew Perryn läheinen ystävä Athenna Crosby kiistää huhut, joiden mukaan näyttelijä olisi yrittänyt viestiä avunpyyntöjä somepostauksillaan ennen kuolemaansa. Crosby kertoo tavanneensa Perryn vain päivä ennen tämän kuolemaa, ja näyttelijä oli tuolloin hyvällä tuulella. Crosbyn mukaan Perry kuoli yllättävän onnettomuuden seurauksena. Perry oli Crosbyn mukaan leikkimielinen persoona, joka rakasti Batmania. Viimeisessä somejulkaisussaan Perry viittasi Batmaniin ja kutsui itseään lempinimellä "Mattman". Perry löydettiin kuolleena kotinsa porealtaasta. Kuolinsyytutkijat epäilevät Perryn kuolleen hukkumalla.
Facebook
Twitter
LinkedIn

Matthew Perryn kuoleman jälkeen: Malli Athenna Crosby kertoo totuuden viimeisistä hetkistä

Frendit-tähti Matthew Perryn kuolema on järkyttänyt faneja ympäri maailmaa. 54-vuotias näyttelijä kuoli lauantaina 28. lokakuuta kotonaan Los Angelesissa. Perryn kuolema on herättänyt paljon spekulaatioita, ja monet fanit ovat kiinnittäneet huomiota näyttelijän viimeisiin Instagram-julkaisuihin. Jotkut ovat jopa spekuloineet, että Perry olisi yrittänyt viestiä avunpyyntöjä somepostauksillaan.

Nyt Perryn ystävä, malli Athenna Crosby, 25, on kumonnut nämä huhut. Crosby kertoo tunteneensa Perryn kuukausia, ja he illallistivat yhdessä vain päivä ennen näyttelijän kuolemaa.

”Se on täyttä valetta. Hän oli vain suloinen nörtti, joka piti Batmanista. Mikään siinä ei ollut sanatonta viestintää”, Crosby kertoo TMZ:lle.

Crosby uskoo, että Perry kuoli yllättävän onnettomuuden seurauksena.

”Kerron tämän teille, koska todistin hänen luonteensa päivä ennen hänen kuolemaansa. Olin viimeisimpiä ihmisiä, joka näki hänet elossa. Hän oli riemuisen hyvällä tuulella ja innoissaan tulevaisuudesta. Hän huolehti terveydestään”, Crosby toteaa.

Viimeinen tapaaminen ennen kuolemaa

Crosby ja Perry nähtiin illallistamassa Bel-Air-hotellissa vain päivä ennen näyttelijän kuolemaa. Paparazzit kuvasivatkin kaksikon illallistamassa hotellilla perjantaina 27. lokakuuta.

Mallin mukaan Perry oli leikkimielinen persoona, joka puhui usein rakkaudestaan Batmaniin, esimerkiksi elämäkerrassaan Friends, Lovers and the Big Terrible Thing.

”Hän jopa kutsui autoaan Batmobiiliksi, koska se oli musta. Hän oli myös viime aikoina kutsunut itseään Mattman-lempinimellä, jonka hän oli keksinyt itselleen”, Crosby kertoo.

Viimeisessä somejulkaisussaan Perry viittasi myös Batmaniin. Muutama päivä ennen kuolemaansa hän julkaisi Instagramissa kuvan itsestään porealtaassa. Kyseisessä julkaisussa esiintyi näyttelijän keksimä lempinimi.

”Ai, eli ympärilläsi kiertelevä lämmin vesi tekee sinulle hyvää. Olen Mattman”, Perry kirjoitti kuvan saatetekstiin.

Viisi päivää myöhemmin Perry löydettiin kuolleena kotinsa porealtaasta. Tällä hetkellä kuolinsyytutkijat epäilevät Perryn kuolleen hukkumalla, mutta kuolinsyy vaatii vielä lisätutkimuksia.

Jaa Somessa:

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Sinulle Suositeltua: