Terrori-iskut Israelissa jatkuvat – armeija valmiina maahyökkäykseen

Facebook
Twitter
LinkedIn

Terrori-iskut Israelissa jatkuvat – armeija valmiina maahyökkäykseen

Israelin ja Hamasin välinen konflikti jatkuu. Torstain lehdet kertovat, että Israelin liittouma on valmis hyökkäämään Gazaan. Times, Financial Times, i ja The Independent uutisoivat, että Israelin armeija on valmis maahyökkäykseen.

Daily Mirror kutsuu tilannetta ”kauhuksi Lähi-idässä”, kun taas Metro kirjoittaa ”tuhoisan kierteen” alkamisesta. Guardianin mukaan israelilaiset ovat jakautuneet pelon, surun ja pahan aavistuksen tunteiden kesken.

Telegraph ja Daily Mail puolestaan kirjoittavat kuningasperheen tuomitsevan Hamasin iskut terrorismiksi.

Kapteeni Tom Mooren perhe on myöntänyt taskuunsa jääneensä rahaa hänen kirjoittamiensa kolmen kirjan myynnistä, Sun kertoo. Daily Express puolestaan uutisoi suuttumuksesta suunnitelmasta väliaikaisesti lopettaa raiskaajien ja murtovarasrikollisten lähettäminen vankilaan ylikansoituksen vuoksi.

Daily Star taas siteeraa fyysikkoa, jonka mukaan elämme ehkä kehittyneen tietokoneen luomassa simulaatiossa.

Hamasin iskut jatkuvat Israelissa

Hamasin järjestämät raketti-iskut Israeliin jatkuivat keskiviikkona. Israelin ilmapuolustusjärjestelmä torjui useita raketteja, mutta osa pääsi läpi aiheuttaen tuhoa asuinalueilla. Israel vastasi iskuihin ilmaiskuilla Gazassa.

YK:n Lähi-idän erityisedustaja Tor Wennesland tuomitsi molemmat osapuolet väkivallasta ja kehotti palaamaan välittömästi tulitaukoon. Hän varoitti, että konfliktin laajeneminen voisi johtaa ”tuhoisiin seurauksiin”.

Israelin pääministeri Benjamin Netanjahu sanoi maan puolustusvoimien olevan valmiita laajentamaan operaatioita Gazassa. Hän syytti Hamasia ”sotarikoksista” siviilejä vastaan.

Jatkuu…

Jaa Somessa:

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Sinulle Suositeltua: