”Charlie Sheenin mielipide tyttärensä OnlyFans-urasta muuttui, kun hän näki tulot – Denise Richards paljastaa”

Denise Richards paljasti ex-miehensä Charlie Sheenin muuttaneen mielipidettään tyttärensä OnlyFans-tilistä saatuaan tietää, kuinka paljon rahaa 19-vuotias Sami ansaitsee palvelussa. Aluksi Charlie oli tyrmännyt ajatuksen, mutta myöhemmin tuki tytärtään päätöksessään. Denise kertoi podcastissa, että Charlien mielipide muuttui, kun Sami osti uuden auton ja muutti omilleen OnlyFans-tuloillaan.
Facebook
Twitter
LinkedIn

Charlie Sheenin mielipide tyttärensä OnlyFans-urasta muuttui, kun hän näki tulot – Denise Richards paljastaa

Denise Richards kertoo ex-miehensä Charlie Sheenin muuttaneen kantaansa tyttärensä seksityöhön liittyvään OnlyFans-tiliin saatuaan selville, kuinka paljon rahaa 19-vuotias tytär ansaitsee palvelussa

Viime kesänä Charlie Sheen ja Denise Richards joutuivat julkiseen riitaan silloin 18-vuotiaan tyttärensä päätöksestä perustaa OnlyFans-tili. Nyt Denise Richards on kertonut lisää siitä, kuinka hän ja ex-mies Charlie Sheen päätyivät hyväksymään tyttärensä OnlyFans-seikkailun.

Denise ja Charlie avioituivat vuosina 2002-2006 ja saivat kaksi lasta yhdessä: 19-vuotiaan Samin ja 18-vuotiaan Lolan

Viime kesäkuussa, pian 18-vuotispäivänsä jälkeen maaliskuussa, Sami ilmoitti Instagramissa luoneensa tilin OnlyFans-palveluun, joka tunnetaan parhaiten sen aikuisviihteellisestä sisällöstä. Päätös aiheutti kahnausta vanhempien välille, jotka ilmaisivat julkisesti ristiriitaisia mielipiteitä asiasta.

Denise asettui selvästi tyttärensä puolelle ja kirjoitti Instagramissa Samin ilmoituksen alle: ”Sami, aina tuen sinua ja olen aina puolellasi. Rakastan sinua.” Sen sijaan Charlie ilmaisi nopeasti huolensa asiasta ja kertoi Page Six -sivustolle, ettei hän hyväksynyt tyttärensä päätöstä käyttää alustaa ja kehotti tätä säilyttämään tyylikkyytensä.

Charlie sanoi julkisesti: ”Hän on nyt 18-vuotias ja asuu äitinsä luona. Tämä ei tapahtunut minun kattoni alla.” Hän vihjasi, että tili oli luotu Samin asuessa Denise Richardsin luona.

Denise puolusti tytärtään Charlies kommenttien jälkeen

Denise vastasi Charlies kommentteihin E! Newsille antamassaan lausunnossa: ”Sami on 18-vuotias, eikä tämä päätös perustu siihen, kumman talossa hän asuu. Kaikki mitä voin tehdä vanhempana on ohjata häntä ja luottaa hänen harkintaansa, mutta hän tekee omat valintansa.”

Entinen Beverly Hillsin todelliset kotirouvat -tähti vahvisti tukensa Samille kirjoittamalla Instagramissa, etteivät hän eikä Charlie ole asemassa arvostelemaan tytärtään hänen päätöksistään.

Denise kirjoitti sosiaalisessa mediassa: ”Minun täytyy sanoa, että toivon, että minulla olisi yhtä paljon itseluottamusta kuin 18-vuotiaalla tyttärelläni. En voi olla tuomitsematta hänen valintojaan. Olen tehnyt villejä juttuja, kuten Playboy-lehden kuvaukset. Aivan rehellisesti, hänen isänsäkään ei pitäisi olla tuomitseva.”

Charlie myönsi lopulta olleensa hätiköity arvostelussaan

Hän myönsi E! Newsille antamassaan lausunnossa, että Denise oli tuonut esiin monia tärkeitä seikkoja, jotka hän oli hätiköiden ohittanut ja sivuuttanut. Charlie totesi: ”Nyt enemmän kuin koskaan on tärkeää, että Samilla on yhtenäinen vanhempien tuki, johon tukeutua tässä uudessa seikkailussa. Tästä hetkestä eteenpäin hänellä on sitä runsaasti.”

Kuukausi sitten Sami haastateltiin Bustle-lehdessä, ja Denise ja Charlie kertoivat omat näkemyksensä OnlyFans-tilin avaamiseen liittyvistä kiistoista.

Denise myönsi, ettei ollut aluksi mukava ajatuksella tyttärensä OnlyFans-tilistä

Hän kertoi oman kantansa muuttuneen, kun hän ymmärsi, että Samin OnlyFans-kokemus olisi menestyksekkäämpi ja miellyttävämpi, jos hänellä olisi vahva tukijärjestelmä. Denise paljasti äskettäin Just B -podcastissa, että Charlies kanta saattoi muuttua toisestakin syystä.

Denise kertoi, että Charlie muutti mielensä, kun tytär osti Mercedes-Benz-auton ja muutti omaan taloon. Business Insiderin mukaan jotkut palvelun sisällöntuottajat voivat ansaita miljoonia dollareita vuodessa. Sami ei paljastanut tarkkaa summaa, jonka hän ansaitsee OnlyFansista, mutta sanoi olevansa onnellisempi kuin koskaan.

19-vuotias Sami kertoi: ”En ole koskaan tuntenut oloani näin itsevarmaksi omassa kehossani. Luulen, että se johtuu tilaajistani. He ovat parhaita.”

Voit lukea Charlies ja Denisen kommentit Samin täydestä Bustle-haastattelusta täältä ja Denisen koko podcast-haastattelu Bethennyn kanssa täältä.

Jaa Somessa:

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Sinulle Suositeltua: