Loki palaa kaaoksen keskelle Marvelin uudessa jaksossa – mitä Multiversumissa tapahtuu seuraavaksi?

Tiivistelmä: Uudessa Loki-jaksossa ”Ouroboros” Loki sinkoilee ulottuvuuksien välillä. Hän pääsee juttelemaan tutun Mobius M. Mobius -hahmon kanssa eri todellisuuksissa. Jakso rikkoo sarjan omia sääntöjä ja antaa vihjeitä siitä, mitä Marvelin monimutkaisessa Multiversumissa tapahtuu seuraavaksi.
Facebook
Twitter
LinkedIn

Loki palaa kaaoksen keskelle Marvelin uudessa jaksossa – mitä Multiversumissa tapahtuu seuraavaksi?

Marvel Studios julkaisi Disney+:lla uuden jakson suositusta Loki-sarjasta. Jaksossa ”Ouroboros” Loki sinkoilee epävakaasti ulottuvuudesta toiseen ja pääsee juttelemaan tutun Mobius M. Mobius -hahmon kanssa.

Uusi ulottuvuus, uudet säännöt

Edellisessä jaksossa Loki päätyi todellisuuteen, jossa häntä ei tunneta. Nyt idea onkin, että hän sinkoilee epävakaasti ulottuvuudesta toiseen, joten hän pääsee juttelemaan tuntemansa Mobius M. Mobiusin kanssa. Ehkä niin on parasta ”bromanssia” kehiin. Ihmiskunnan uudelleenlyömä aarre Ke Huy Quan, Tuomion temppeli, esittää uutta ”nippelitietoukkoa”, joten jakso voi sanoa ja sanookin melkein mitä vaan, ja tahdomme silti lisää.

Aikaa valvova virasto rikkoo Marvelin sääntöjä

Nyt sarjan omiakin sääntöjä rikotaan, kuten jakso avoimesti ylpeilee, jotta tajuamme sen. Keskiarvo on 7 jakson jälkeen. Jakso 1-6 — Jakso 2-2.

Mikä on seuraavaksi?

Loki itse jäi tilanteeseen, joka on looginen kuin Tim Burtonin Apinoiden planeetta – roistosta tuli Kangaham Lincoln. Seuraamukset eivät ole erikoisia tänään, mutta sarjan oma juttu pysyy käynnissä. Mitä tapahtuu seuraavaksi Marvelin monimutkaisessa Multiversumissa? Jäämme odottamaan jännityksellä.

Jaa Somessa:

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Sinulle Suositeltua: