PS:n eduskuntaryhmä koolla Kokkolassa – ”Meitä kohdeltiin kuin halpaa makkaraa”

Facebook
Twitter
LinkedIn

PS:n eduskuntaryhmä koolla Kokkolassa – ”Meitä kohdeltiin kuin halpaa makkaraa”

Perussuomalaisten eduskuntaryhmä kokoontui tiistaina kesäkokoukseensa Kokkolaan. Ryhmänjohtaja Jani Mäkelä kuvasi puolueen kohtelua hallituksessa ”kuin halpaa makkaraa”.

Mäkelän mukaan perussuomalaisia kohdeltiin huonosti edellisessä hallituksessa. Hän ihmetteli, miksi hallituspuolue RKP äänesti epäluottamusta silloiselle elinkeinoministeri Kai Mykkäselle.

– Marinin (sd.) hallitus pysyi kasassa velan voimalla, Mäkelä arvosteli.

Mäkelän mukaan nykyinen hallitus tekee päätöksiä, joista osa on perussuomalaisille vaikeita, mutta yhteisiä hallituksen päätöksiä pitää puoltaa. Mäkelän mukaan perussuomalaisten ei tarvitse olla muiden hallituspuolueiden kanssa ylimpiä ystäviä, mutta joukkuepeliä pitää osata.

Puolueen puheenjohtaja Riikka Purra piti puoluekokouksen yhteydessä lehdistötilaisuuden, jossa hän vastasi toimittajien kysymyksiin. Purra sanoi, että perussuomalaiset haluavat olla rakentava oppositiopuolue, joka esittää vaihtoehtoja hallituksen politiikalle.

– Tavoitteenamme on, että suomalaiset saavat kuulla myös toisenlaisia näkemyksiä kuin hallituksen, Purra totesi.

Purran mukaan perussuomalaiset haluavat puolustaa tavallisia suomalaisia arvoja ja perinteitä globalisaation paineessa. Hänen mielestään hallitus ei ole ottanut riittävästi kantaa esimerkiksi maahanmuuton ongelmiin tai ilmastohysteriaan.

– Emme halua, että Suomi ajautuu liian nopeasti liian radikaaleihin muutoksiin, Purra sanoi.

Perussuomalaiset kokoontuvat seuraavan kerran puoluekokoukseen ensi kesänä Seinäjoella.

Jaa Somessa:

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Sinulle Suositeltua: