Andrew Tate väittää omistavansa kuvia Logan Paulin kihlatusta Nina Agdalista, jotka voisivat perua parin häät

Facebook
Twitter
LinkedIn

Andrew Tate väittää omistavansa kuvia Logan Paulin kihlatusta Nina Agdalista, jotka voisivat perua parin häät

Kiistanalainen sosiaalisen median persoona Andrew Tate ilmoitti sunnuntaina Twitterissä vahvistavansa Dillon Danisin väitteen, jonka mukaan hänellä on kuva Logan Paulin kihlatusta Nina Agdalista, joka voisi johtaa parin kihlauksen purkamiseen ja häiden peruuntumiseen.

Tate, 36, twiittasi, ettei hän halunnut sekaantua tilanteeseen, mutta että kuva oli kaikkea, mitä Danis oli väittänyt.

”Yritin kovasti olla sekaantumatta tähän”, Tate twiittasi. ”Ja pysyn edelleen ulkona tästä. Mutta avasin Twitter-viestilaatikkoni ja siellä oli viesti Dillonilta, ja hän ei todellakaan valehdellut.”

Ennen tuota twiittiä Tate oli lähettänyt viestin, joka näytti vihjaavan Agdaliin, joka on seurustellut useiden julkisuuden henkilöiden kanssa, kuten todistavat Danisin jakamat lukuisat kuvat hänestä muiden miesten kanssa.

”Huonointa promiskuiteettiseen naiseen menemisessä on se, että loputtomat miehet saivat sen ilmaiseksi”, Tate twiittasi. ”Muut miehet saivat sen ja jättivät sen, mutta sinä annat hänelle kaiken. Maksat 1000 dollaria jostain, minkä muut ostivat dollarilla. Oletko tyhmä?”

Kun sitoutut musliminaiseen, sinun ei tarvitse huolehtia menneisyyden kuvista, jotka ilmestyvät internetiin, Tate jatkoi.

Paul, 28, ja Danis, 29, kohtaavat julkisesti ensimmäistä kertaa tiistaina 22. elokuuta lehdistötilaisuudessa.

Paul vs. Danis -ottelu on määrä järjestää lauantaina 14. lokakuuta. Samassa tapahtumassa KSI ottelee Tommy Furia vastaan.

Jaa Somessa:

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Sinulle Suositeltua: