Guerrilla Girls -taideaktivistien vallankumous Tate Modernissa

Taideaktivistiryhmä Guerrilla Girls valtaa Tate Modernin myymälän Edit Shopin 12. lokakuuta 2022. Kolmannen kerran järjestettävä tapahtuma on osa Tate Editin kokeellisia ostoskokemuksia. Guerrilla Girls on nimettömien naistaiteilijoiden ryhmä, joka taistelee syrjintää ja korruptiota vastaan taidemaailmassa. He ovat luoneet vaikuttavan perinnön voimakkaiden julisteiden, mainoskylttien ja mielenilmausten avulla. Tate Edit esittelee tarkasti kuratoidun tuotevalikoiman tätä valtausta varten, mukaan lukien arkistojulisteita, brändättyjä tuotteita ja toimistotarvikkeita. Taidekeräilijät löytävät kiinnostusta häikäisevästä neonvalaistusta gorillasta, giclee-vedosjäljennöksistä ja feministisestä kirjallisuudesta. Visuaalinen spektaakkeli ulottuu myymälän sisustukseen. Vuorovaikutteisia kokemuksia on runsaasti, mukaan lukien liitutaulu, omistettu valitusten osasto ja valokuvapiste. Syvempään tutustumiseen Guerrilla Girlsin universumiin voi tutustua heidän ikonisiin teoksiinsa, mukaan lukien Dearest Art Collector (1986) ja The Advantages of Being A Woman Artist (1988). Tate Edit -myymälä on avoinna kevääseen 2024 asti. Lisätapahtumia on luvassa, mukaan lukien tammikuussa järjestettävä erikoisvieras. Valmistaudu haastetuksi ja inspiroituneeksi Guerrilla Girlsin valtauksessa Tate Modernissa.
Facebook
Twitter
LinkedIn

Guerrilla Girls -taideaktivistien vallankumous Tate Modernissa

Taideaktivistiryhmä Guerrilla Girls valtaa Tate Modernin myymälän Edit Shopin 12. lokakuuta. Kolmannen kerran järjestettävä tapahtuma on osa Tate Editin kokeellisia ostoskokemuksia, jotka aikaisempina vuosina ovat tuottaneet yhteistyötä taiteilijoiden Chila Kumari Singh Burmanin (2021) ja Bob & Roberta Smithin (2022) kanssa.

Vuonna 1985 New Yorkissa perustettu Guerrilla Girls on nimettömien naistaiteilijoiden dynaaminen ryhmä, joka taistelee urheasti syrjintää ja korruptiota vastaan taidemaailmassa. He ovat luoneet vaikuttavan perinnön voimakkaiden julisteiden, mainoskylttien, kirjojen, tarralappujen, animaatioiden ja mielenilmausten avulla. Heidän vaikutuksensa ulottuu taiteen lisäksi politiikkaan, elokuvaan ja sotaan. Guerrilla Girlsilla on yli kahden vuosikymmenen pituinen historia Taten kanssa, ja he ovat tärkeä ääni instituutiossa. Heidän työnsä on todiste kestävyydestä ja kapinasta.

Tate Edit esittelee tarkasti kuratoidun tuotevalikoiman tätä valtausta varten. Tarjolla on arkistojulisteita 1980-luvulta, brändättyjä tuotteita, toimistotarvikkeita, Chillyn ekologisia pulloja ja LOQIn laukkuja. Guerrilla Girlsin provokatiiviset iskulauseet hyppäävät muotituotteista, ja odottavat nuoria innokkaita Feminist Masked Avenger -kokoelma. Taidekeräilijät löytävät kiinnostusta häikäisevästä neonvalaistusta gorillasta, giclee-vedosjäljennöksistä ja huolellisesti kuratoidusta feministisestä kirjallisuudesta.

Visuaalinen spektaakkeli ulottuu myymälän sisustukseen, jossa jokainen tuumaa sykkii Guerrilla Girlsin tavaramerkkityyliä. Yhteistyössä suunnitellut myymälän ikkunat ja sisäänkäynnit esittelevät ikonista gorillanaamaria, joka repii vinyyliä sarjakuvamaisessa vimmassa. Sisällä tila on jaettu kahteen erilliseen alueeseen, toinen mietiskelyä ja toinen toimintaa varten. Fly-poster -seinä, joka kuvastaa Guerrilla Girlsin olemusta, kietoutuu tilan ympärille kehottamalla vierailijoita osallistumaan sen eloisaan moniääniseen lausuntoon.

Vuorovaikutteisia kokemuksia on runsaasti, mukaan lukien liitutaulu, johon vierailijat voivat kirjoittaa iskulauseitaan vastauksena osallistuvaan näyttelyyn, omistettu valitusten osasto ja leikkisä valokuvapiste, jossa on jättiläismäiset aurinkolasit, täytettävät banaanit ja naamarit kutsuen vuorovaikutteiseen osallistumiseen.

Syvempään tutustumiseen Guerrilla Girlsin universumiin Tate Modernin vierailijat voivat tutustua heidän ikonisiin teoksiinsa, mukaan lukien kuuluisat teokset Dearest Art Collector (1986), The Advantages of Being A Woman Artist (1988) ja Do Women Have to be Naked to Get into the Met Museum (2012). Teokset ovat esillä 4. kerroksessa Natalie Bell -rakennuksessa osana ilmaista Media Networks -näyttelyä.

Tate Edit -myymälä toivotttaa taiteen ystävät ja provokaattorit tervetulleiksi klo 10–18 päivittäin kevääseen 2024 asti. Myöhäisillat osuvat yhteen Tate Modern Lates -tapahtumien kanssa 27. lokakuuta ja 24. marraskuuta 2023 lupaamalla enemmän taiteellista juhlintaa. Lisätapahtumia, mukaan lukien tammikuussa järjestettävä erikoisvieras, on vielä paljastamatta, mikä varmistaa jatkuvan ajatuksia herättävien kohtaamisten kudoksen.

Valmistaudu olemaan lumoutunut, haastettu ja inspiroitu – Guerrilla Girlsin valtaus Tate Modernissa on enemmän kuin ostoskokemus, se on eloisa matka taiteen vallankumouksellisen hengen sydämeen. Pysykää vireessä muuntavaa luovuuden, aktivismin ja taiteellisen ilmaisun väsymättömän voiman tutkiskelua varten.

Jaa Somessa:

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Sinulle Suositeltua: