”Insilico Medicine ja SRW Laboratories yhdistävät voimansa kehittämään pitkäikäisyyttä edistäviä tekoälyavusteisia ravintolisiä”

"Uusi-Seelannin SRW Laboratories ja tekoälylääkkeiden kehitysyhtiö Insilico Medicine ilmoittivat yhteistyöstään kehittääkseen pitkäikäisyyttä edistäviä ravintolisiä. Yhteistyön tavoitteena on hyödyntää tekoälyä analysoimaan tuhansia luonnollisia yhdisteitä ja valita niistä tehokkaimmat terveen ikääntymisen tukemiseen. Insilico on kerännyt yli 400 miljoonan dollarin rahoituksen ja tehnyt yhteistyötä useiden lääkeyhtiöiden kanssa. Yhteistyö mahdollistaa SRW:n hyödyntää Insilicon kehittämää PharmaAI-alustaa, joka analysoi valtavia määriä dataa löytääkseen uusia yhteyksiä biologisten prosessien ja sairauksien välillä sekä suunnitellakseen uusia terapeuttisia aineita. Arvioiden mukaan vuoteen 2050 mennessä yli 60-vuotiaiden määrä on 2 miljardia, ja puolet heistä tarvitsee kallista terveydenhuoltoa. Tekoäly on mullistanut alan kehitystä, ja SRW:n ja Insilicon yhteistyössä sitä hyödynnetään keskittymällä turvallisiin luonnollisiin tuotteisiin, jotka tukevat terveen eliniän pidentymistä."
Facebook
Twitter
LinkedIn

Insilico Medicine ja SRW Laboratories yhdistävät voimansa kehittämään pitkäikäisyyttä edistäviä tekoälyavusteisia ravintolisiä

Tavoitteena terveempi ja pidempi elämä

Uuden-Seelannin SRW Laboratories, joka on tunnettu pitkäikäisyyttä edistävistä ravintolisiä tuottava yritys, on ilmoittanut yhteistyöstä kliinisen vaiheen tekoälylääkkeiden kehitysyhtiö Insilico Medicinen kanssa. Yhteistyön tavoitteena on hyödyntää tekoälyteknologiaa kehittämällä huippuluokan pitkäikäisyyttä edistäviä tuotteita, joiden avulla pyritään pidentämään terveen eliniän pituutta.

Monia vanhenemiseen liittyviä sairauksia pidettiin aiemmin väistämättöminä, mutta asenteet ovat muuttumassa. Yhä useampia ikääntymiseen liittyviä sairauksia tunnistetaan nyt solujen vanhenemisen ilmentyminä. Tämä mielenmuutos on mahdollistunut merkittävien tutkimuslöydösten ansiosta. Tiedemiehet ovat tunnistaneet lukuisia solutasolla tapahtuvia prosesseja, jotka liittyvät vanhenemiseen, ja löytäneet yli 100 molekyyliä, joilla on potentiaalia hidastaa tai jopa kääntää vanhenemisprosessia.

Tekoäly avaintekijänä

Tekoäly on noussut keskeiseen rooliin pitkäikäisyyden tutkimuksessa. Se auttaa laajentamaan lääkkeiden löytämistä, datankeruuta ja mallinnusta ja on nyt otettu käyttöön myös ravintolisäsektorilla. Tekoälyn hyödyntäminen mahdollistaa tieteellisen ja teknologisen edistymisen yhdistämisen ja uusien, tehokkaampien tuotteiden kehittämisen.

”Pyrkimyksemme on hidastaa ikääntymistä ja lisätä terveiden elinvuosien määrää”, sanoo SRW Laboratoriesin perustaja Greg Macpherson. ”Insilicon kanssa tehtävä yhteistyö antaa meille mahdollisuuden tutkia kymmeniä tuhansia luonnollisia molekyylejä ja yhdisteitä, arvioida niiden kykyä edistää terveellistä vanhenemista ja pidentää terveen eliniän pituutta nopeudella, jota ei ole aiemmin ollut saatavilla ravintolisäsektorilla. Olemme erittäin iloisia yhteistyöstä heidän kanssaan tässä yhteisessä hankkeessa.”

Yhteistyön hedelmät

Yhteistyön myötä SRW Laboratories pääsee hyödyntämään Insilicon kehittämää PharmaAI-alustaa, joka analysoi valtavia määriä dataa löytääkseen uusia yhteyksiä biologisten prosessien ja sairauksien välillä, suunnitellakseen uusia terapeuttisia aineita ja ennustaakseen kliinisten tutkimusten tuloksia.

Insilico on kerännyt yli 400 miljoonan dollarin rahoituksen eri sijoittajilta ja tehnyt yhteistyötä useiden lääkeyhtiöiden kanssa, mukaan lukien Sanofin kanssa tehty monitavoitteinen yhteistyö, jonka arvo on jopa 12 miljardia dollaria. Ikääntymisen hidastamisesta saatavat globaalit hyödyt ovat valtavat – arviolta 37 biljoonaa dollaria jokaisesta lisäelinvuodesta, joka lupaa lisätä tuottavuutta, kasvattaa taloudellista kulutusta ja helpottaa terveydenhuoltojärjestelmien kasvavaa rasitusta.

Ratkaisu ikääntymiseen

”Ikääntyminen on yleismaailmallinen ongelma, ja olemme lähempänä sen ratkaisemista kuin koskaan aiemmin”, sanoo Insilicon perustaja ja toimitusjohtaja Alex Zhavoronkov. ”Olemme käyttäneet teknologiaamme lääketeollisuuden tuotannon lisäämiseen jo vuosien ajan, mutta tämä on ensimmäinen kerta, kun keskitymme luonnollisten lisäravinteiden alueelle. Olemme innoissamme siitä, että voimme auttaa SRW:tä tekemään suuria edistysaskelia yhdisteiden tehokkuuden analysoinnissa ja tuomisessa markkinoille. Terveiden elinvuosien lisääminen ihmisen elämässä on erittäin motivoiva tehtävä.”

Kohti tulevaisuutta

Arvioiden mukaan vuoteen 2050 mennessä yli 60-vuotiaiden määrä on 2 miljardia, ja noin puolet heistä joutuu kamppailemaan kalliiden terveysongelmien kanssa, jotka vaikuttavat heidän tuottavuuteensa, terveisiin elinvuosiin ja elinikään. Aika toimia heidän tulevan pitkäikäisyytensä hyväksi on nyt.

Tekoälyn tuoma vauhti on mullistanut tämän sektorin kehitystahtia. Pitkälle kehittynyt tekoäly mahdollistaa nopean lääkkeiden löytämisen, missä syväoppiminen luo vahvoja malleja. SRW:n ja Insilicon yhteistyössä tekoälyä hyödynnetään keskittymällä luonnollisiin tuotteisiin, jotka tunnetaan jo tehokkuudestaan ja turvallisuudestaan, ja yhdistämällä ne tukeakseen terveen eliniän pidentämistä.

SRW:n ja Insilicon yhteistyö merkitsee merkittävää yhteistyötä luonnollisten lisäravinteiden kategoriassa. Yhteistyö on jo aktiivista, ja SRW toivoo voivansa esitellä ensimmäiset tekoälyavusteiset tuotteensa vuonna 2024.

Jaa Somessa:

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Sinulle Suositeltua: