Susanna Penttilä ansaitsi yli 150 000 euroa OnlyFans-kuvillaan ennätysajassa

Facebook
Twitter
LinkedIn

Susanna Penttilä ansaitsi yli 150 000 euroa OnlyFans-kuvillaan ennätysajassa

50-vuotias yrittäjä Susanna Penttilä perusti OnlyFans-tilin helmikuussa, alun perin ajatuksena tienata muutama lisätuhatta euroa rohkeilla kuvilla. Nyt hän on ansainnut kyseisen tilin kautta nopeasti kuusinumeroisen summan. Katso Susanna OnlyFans Tili Täältä

Onlyfans on Susannalle vain sivubisnes

OnlyFans on Penttilälle sivubisnes, sillä hänen päätyönsä on yhä Férrer-vaateliikkeen luotsaaminen. Hän kertoi äskettäin Soutustadionin kesäkauden avajaisissa, että tienestien määrä on tullut hänelle täytenä yllätyksenä. Summa herätti Susannassa ajatuksia eläkeasioista, vaikka hän ei uskonut tämän olevan tapa ansaita näin räjähdysmäisesti.

OnlyFansin kautta toukokuun loppuun mennessä Susanna on ansainnut 160 000 dollaria, eli noin 150 000 euroa. Osan tuloista vie julkaisualusta OnlyFans, mutta loput ovat Susannalle. Hän kokee ansaittua rahaa helpoksi, sillä hän nauttii omien rohkeiden kuvien ottamisesta ja julkaisemisesta Instagramissa.

Nuoria miehiä kiinnostaa vanhemmat naiset

Susanna kertoo, että suurin osa hänen OnlyFans-seuraajistaan on 25-30 vuotiaita miehiä. Hän uskoo iällä olevan hyötyä, sillä hänellä on enemmän elämänkokemusta verrattuna nuorempiin.

Penttilä on ottanut varainhoitofirman avukseen tulojen kasvettua. Hän aikoo sijoittaa rahat yritykseensä ja harkitsee muita sijoituskohteita. Susannalla on jo eläketurvana yksi sijoitusasunto, mutta hän ei sulje pois mahdollisuutta perustaa mature-sivuston tulevaisuudessa.

Susannan menestys OnlyFansissa ei ole yleinen ilmiö, sillä keskimäärin alustan käyttäjät tienaavat 151 dollaria kuukaudessa. 

 

Muita Suomalaisia Onlyfans tyttöjä pääset katsomaan TÄÄLTÄ!

Jaa Somessa:

Yksi vastaus

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Sinulle Suositeltua: