Selviytyjät Suomi: Rosanna Kuljun ja Sonja Aiellon raivokas riita – ”Nyt saat hirveät raivarit!”

Facebook
Twitter
LinkedIn

Selviytyjät Suomi: Rosanna Kuljun ja Sonja Aiellon raivokas riita – ”Nyt saat hirveät raivarit!”

Selviytyjät Suomi -ohjelman uudella kaudella nähdään jo ensimmäisessä jaksossa kahakka, kun naisten Sotong-leiriläiset rakentavat itselleen majapaikkaa. Ensimmäisen yön jälkeen naiset ymmärtävät, että heidän rakentamansa maja on huono. Fitness-vaikuttaja Sonja Aiello ja tubettaja Pinja Sanaksenaho pohtivat mediapersoona Rosanna Kuljun kanssa, pitäisikö heidän majansa paikkaa siirtää.

Aiellolle on erityisen tärkeää, että jokainen leiristä hyväksyy uuden majan sijainnin saarella. Jatkuva kysely ei ole Kuljun mieleen.

”En voi ymmärtää, mikä siinä on niin vaikeaa, missä se maja on! Tuleeko se tähän? Kyllä tämä varmasti kaikille. Jotenkin minua kuluttaa henkilökohtaisesti todella paljon, että kysellen samoja asioita uudestaan varmistaakseen, että on itse diplomaattinen omassa tekemisessään”, Kulju tylyttää Aiellolle.

Aiello toteaa pontevasti, että hän haluaa vain varmistaa, että tilanne on kaikille ok. Kulju tokaisee, että uusi majapaikka on varmasti kaikille mieleen.

”On se ok! Se on sama kuin tuossa. Ei sillä ole mitään merkitystä, mutta kaikki saavat nukkua niin, eikä alamme messata. Se on se pointti”, Kulju toteaa.

Kun leiriläiset rakentavat uutta majaa, Kulju kimpaantuu entisestään. Aiello pyytää, ettei Aiello raivoaisi.

”Nyt saat hirveät raivarit!”, Aiello töksäyttää Kuljulle.

”Ei mitään raivareita”, Kulju vastaa.

”Kyllä tuo oli raivari”, Aiello jatkaa.

Aiello toteaa leiriläisille vitsikkäästi, että he voisivat tehdä uuden majan vaikka joka päivä. Kuljua ei naurata, ja hän poistuu paikalta.

”Minua kohtaan hyökättiin vähän. En sano, että aggressiivisesti, mutta vihaisesti. Korotettiin ääntä jopa siihen, että säikähdin. Ei sanottu mitään, että hei sori, jos vähän ärsyin”, Aiello pui tilannetta kameroille.

Selviytyjät Suomi Nelosella ja Ruudussa sunnuntaisin klo 19.30.

Jaa Somessa:

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Sinulle Suositeltua: