”Andrew Tate saa matkustusrajoitukset lievennettyä, mutta luksusautot ja -kellot pysyvät edelleen takavarikoituina”

Facebook
Twitter
LinkedIn

Andrew Tate saa matkustusrajoitukset lievennettyä, mutta luksusautot ja -kellot pysyvät edelleen takavarikoituina

Kohuotsikoista tuttu Andrew Tate voi jälleen matkustaa Romaniassa, kun oikeus lievensi hänen matkustusrajoituksiaan. Kuitenkin hän ei vieläkään saa takaisin takavarikoituja arvokkaita autojaan ja kellojaan.

Matkustusrajoitukset lievennetty

36-vuotias Tate on ollut elokuusta lähtien rajoitettu matkustamaan ainoastaan Bukarestin alueella ilman tuomarin lupaa. Häntä syytetään naisten hyväksikäytöstä rahaa ansaitsemaan hänen nettikamerabisneksessään. Syytökset sisältävät ihmiskaupan, raiskauksen ja järjestäytyneen rikollisryhmän muodostamisen.

Useat naiset ovat kertoneet, että heidät huijattiin lupaamalla rakkautta ja avioliittoa, ennen kuin heidät seksuaalisesti hyväksikäytettiin ja alistettiin kontrolliin. Andrew Tate ja hänen veljensä Tristan kiistävät kaikki syytteet.

Matkustusrajoitusten lieventäminen tapahtui sen jälkeen, kun hän oli saapunut oikeuteen tiistaina. Kuitenkin hän ei edelleenkään saa poistua Romaniasta.

Omaisuuden takaisinsaaminen edelleen epävarmaa

Andrew Tate kertoi toimittajille oikeuden ulkopuolella, että asiat ovat menossa oikeaan suuntaan. Hän myös kysyi tuomarilta, voisiko hän saada takaisin tammikuussa takavarikoidut arvo-omaisuutensa, johon kuuluu luksusautoja, designer-kelloja ja käteistä rahaa.

Viranomaiset kertoivat tuolloin, että takavarikoitu omaisuus on arvoltaan noin 3,6 miljoonaa euroa. Se voitaisiin käyttää uhrien korvaamiseen ja tutkimuksen kustannusten kattamiseen, mikäli syytökset osoittautuvat todeksi.

”He ottivat paljon tavaraa, 15 autoa, ja he ottivat paljon arvokkaita esineitä”, Tate kertoi toimittajille. ”Olisi mukava saada tavarani takaisin.”

Kuitenkin oikeus lykkäsi omaisuuden palauttamista koskevan keskustelun marraskuun alkuun asti.

Andrew Taten nousu julkisuuteen

Tate-veljekset pidätettiin joulukuussa ja heitä pidettiin vangittuina maaliskuuhun saakka, jolloin heidät siirrettiin kotiarestiin. Syytteet heitä ja kahta syytettyä naista kohtaan seurasivat kesäkuussa.

Andrew Tate nousi nopeasti kuuluisuuteen ja pahamaineisuuteen viime vuosien aikana, kun hänen puhuvista videoklipistään levisivät TikTokissa ja muissa alustoissa. Hän on nyt kielletty useimmilla valtavirran sosiaalisen median palveluilla – paitsi X:ssä, jossa hänellä on lähes kahdeksan miljoonaa seuraajaa.

Jaa Somessa:

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Sinulle Suositeltua: