Poika, joka heitettiin Tate Modernista, kävelee taas – Perheen mukaan toipuminen on ollut ihmeellistä

Tiivistelmä: 6-vuotias ranskalaispoika, joka heitettiin viime vuonna Lontoon Tate Modern -taidemuseosta, on tehnyt ihmeellistä edistystä toipumisessaan. Poika selvisi 100 jalan pudotuksesta, mutta kärsi vakavia vammoja. Perheen mukaan poika pystyy nyt kävelemään kepin kanssa, kumartumaan ja tarttumaan esineisiin. Hän käyttää pyörätuolia enää pitkillä matkoilla. Poika on kehittänyt myös intohimon ympäristöasioihin. Hän muistuttaa perhettään sammuttamaan valot ja säästämään vettä. Poika valmistautuu uuteen lukuvuoteen ja osallistuu päivittäin kuntoutukseen. Hänen muistinsa paranee ja hän voi katsoa elokuvia perheensä kanssa. 17-vuotias teini, joka heitti pojan museon kymmenennestä kerroksesta, tuomittiin yrityksestä murhaan 15 vuodeksi vankeuteen.
Facebook
Twitter
LinkedIn

Poika, joka heitettiin Tate Modernista, kävelee taas – Perheen mukaan toipuminen on ollut ihmeellistä

6-vuotias ranskalaispoika, joka heitettiin viime vuonna kymmenennestä kerroksesta Lontoon Tate Modern -taidemuseosta, on perheensä mukaan edistynyt uskomattomasti toipumisessaan. Poika, joka oli lomamatkalla vanhempiensa kanssa elokuussa 2019, selvisi 100 jalan pudotuksesta, mutta kärsi vakavia vammoja, kuten aivoverenvuodon ja murtuneita luita.

Perhe, joka kutsuu häntä “pikku ritariksemme”, kertoi GoFundMe-sivustolla, että heidän kotinsa on mukautettu hänen horjuvalle kävelylleen. Sivusto, joka on omistettu pojan toipumiselle, on kerännyt yli 400 000 euroa.

Poika, joka vietti kuukausia tehohoidossa, on myös kehittänyt intohimon ympäristöasioihin. Perheen mukaan: “Hän sijoittaa sen, mitä hän oppi tänä vuonna koulussa, erityisesti suojellakseen planeettaa. Hän ei unohda muistuttaa meitä sammuttamaan valot, säästämään vettä ja keräämään kaiken roskan, jonka hän löytää rannalta tai metsästä.”

Ihmeellinen toipuminen jatkuu

Perhe kertoi: “Poikamme pystyy nyt kumartumaan, kyykistymään, tarttumaan leluihinsa ja vaatteisiinsa molemmilla käsillään vaatekaapistaan kaatuminen tai pudottamatta niitä. Tärkeimpänä hän käyttää nyt pyörätuolia vain pitkille retkille.”

He kertoivat, että kesän aikana vuorilla poika oli nauttinut kävelemisestä kepin kanssa, ja vaikka hän kaatuu paljon, se tapahtuu paljon harvemmin kuin viime vuonna. Hän on pystynyt vierailemaan sisäseikkailupuistossa, jossa on mukautettu korkean köyden rata, josta perheen mukaan hän pitää, ja ohjaajat vuorottelevat hänen seuraamisessaan.

Poika valmistautuu uuteen lukuvuoteen ja osallistuu nyt joka aamu ryhmähoitoon ja kuntoutukseen iltapäivisin. Hänen muistinsa kehittyy ja hän on pystynyt kokeilemaan elokuvien katsomista perheensä kanssa, mikä oli aiemmin liian uuvuttavaa.

Teini-ikäinen Bravery oli tuolloin tuetussa asumisessa, mutta hänelle annettiin lupa liikkua valvomatta. Hän aikoi valita ja tappaa jonkun, kuten oikeudelle myöhemmin kerrottiin. Bravery, joka oli tuolloin 17-vuotias, myönsi yrityksen murhaan ja tuomittiin vuonna 2020 vähintään 15 vuodeksi vankeuteen.

Jaa Somessa:

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Sinulle Suositeltua: