Andrew Taten matkustusrajoituksia lievennetty – mutta romania ei päästä häntä lähtemään

Facebook
Twitter
LinkedIn

Internet-vaikuttaja Andrew Taten matkustusrajoituksia on viimein lievennetty, mutta hän ei vieläkään pääse poistumaan Romaniasta.

Matkustusrajoitukset

Tate voi nyt matkustaa missä päin Romaniaa tahansa, mutta hän ei edelleen vieläkään pääse poistumaan maasta. Tätä on jatkunut elokuusta lähtien, jolloin hänen matkustamisensa rajoitettiin Bukarestin alueen ulkopuolella ilman tuomarin suostumusta.

Syytökset ja oikeudenkäynti

Tatea, 36, syytetään naisten hyväksikäyttämisestä web-kamerayrityksessään, ja hänelle on esitetty useita syytteitä, mukaan lukien ihmiskauppa, raiskaus ja järjestäytyneen rikollisjoukon muodostaminen. Monet naiset ovat sanoneet tulleensa huijatuiksi lupausten avulla päätyen tietämättään seksuaalisen hyväksikäytön ja kontrollin kohteeksi.

Tate ja hänen veljensä, Tristan, kiistävät kaikki syytökset. Vaikka Tate on saanut jonkin verran liikkumavapautta oltuaan tiistaina tuomioistuimessa, hän ei voi edelleenkään jättää Romaniaa.

Omaisuuden takavarikointi

Tammikuussa takavarikoituja Taten omaisuuksia, joihin kuuluu muun muassa luksusautoja, designer-kelloja ja käteistä, ei ole palautettu. Tate kertoi toimittajille, että ”He veivät paljon tavaraa… 15 autoa, ja he veivät paljon arvokkaita asioita. Olisi mukava saada tavarani takaisin.”

Tate-veljekset ja sosiaalinen media

Syytteet Taten ja Tristanin sekä kahden naisen osalta esitettiin kesäkuussa. On huomattavaa, että useimmat valtavirtaiset somepalvelut ovat sittemmin kieltäneet Taten. Ainoastaan yhdellä palvelulla hänellä on edelleen lähes kahdeksan miljoonaa seuraajaa.

Jaa Somessa:

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Sinulle Suositeltua: