Näin Paljon Iida Vainio Käyttää Kauneudenhoitoon. Onko Edessä OnlyFans Uran Aloitus?

Iida Vainio paljastaa, kuinka paljon hän käyttää kauneudenhoitoon kuukaudesssa. Lue lisää aiheesta tästä syvällisestä artikkelista.
Facebook
Twitter
LinkedIn

Elämä julkisuuden valokeilassa

Onnen onkijanakin tituleerattu, Iida Vainio, Aka. Kultamekko-Iida on tunnettu nimensä lisäksi suhteestaan rokkari Archie Cruziin. Vainio on avoimesti puhunut julkisuuden paineista ja uransa haasteista.

Vainion sijoitukset kauneudenhoitoon

Tähdet vs Google -ohjelmassa Vainio avasi yksityiselämäänsä entisestään, paljastaen, että vaikka hän ei ole koskaan turvautunut kauneusleikkauksiin, hän käyttää huulitäytteitä. Vainio kertoi myös, että hän käyttää kuukausittain noin 200-500 euroa kauneudenhoitoon, johon kuuluu kaikki ripsienpidennyksistä kulmien muotoiluun.

Kauneudenhoito Vainion näkökulmasta

Vainio haluaa muuttaa yleistä käsitystä kauneudenhoidosta. Hän korostaa, ettei hyvään ulkonäköön pääse pelkästään leikkauksilla, vaan se vaatii myös huolenpitoa ja rahaa.

Kauneuden hinta

Vainio tuo julki, että laadukkaan kauneudenhoidon hinta ei ole pieni. Kuukausittainen budjettinsa kauneuteen vaihtelee 200-500 euron välillä, rahat menevät huulitäytteistä kulmien muotoiluun ja ripsienpidennyksiin.

Työ kauneuden eteen

Arvioltaan noin 2400-6000 euron vuotuinen budjetti kauneudenhoitoon tarkoittaa, että Vainio tekee kovasti töitä pitääkseen ulkonäkönsä huoliteltuna ja kauniina.

Huhut OnlyFans-uran aloittamisesta

Viime aikoina on liikkunut vahvoja huhuja, että Iida Vainio olisi aloittamassa uran OnlyFans-sivustolla. OnlyFans on palvelu, jossa sisällöntuottajat voivat tarjota yksityistä sisältöä tilaajilleen. Monet julkisuuden henkilöt ovat löytäneet tämän platformin mahdollistamana keinona ansaita lisätuloja ja ylläpitää läheisempää yhteyttä faneihinsa. Iida itse ei ole vielä kommentoinut näitä huhuja. Jos ne osoittautuvat todeksi, on mielenkiintoista nähdä, miten hänen seuraajansa suhtautuvat tähän uuteen aluevaltaukseen.

Asiasta uutisoi ensimmäiseksi: MTV Uutiset

Jaa Somessa:

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Sinulle Suositeltua: