Darren Aronofsky Ohjaa Elon Muskin Elämäkertaelokuvan A24:lle: Uusi Projekti Matkalla

Facebook
Twitter
LinkedIn

Darren Aronofsky Ohjaa Elon Muskin Elämäkertaelokuvan A24:lle: Uusi Projekti Matkalla

Muskin Tarina Saavuttaa Isoja Ennusteita

Vaikka Elon Muskilla näyttää olevan vielä monta lukematon luku jäljellä maailmanhistoriassa, se ei estä A24:ää valmistamasta suurta ja loistavaa elämäkertaelokuvaa hänestä. Elokuvan ohjaaja on ”The Whale” -elokuvasta kuuluisa Darren Aronofsky.

Hankkiena Tulossa Värikkäitä Hahmoja

On raportoitu, että uusi Musk-elämäkertaelokuva perustuu Walter Isaacsonin hiljattain kirjoitettuun elämäkertaan Etelä-Afrikan miljardöörillä. Elokuvan luovan tiimin kirjoittajan tai muiden jäsenten nimityksiä ei vielä ole julkaistu.

Ei Ensimmäinen Kerta Aikamme Suuruuksille

Elokuvauutiset tulevat ”The Whale” -elokuvan kerättyä kriitikoiden ylistystä ja Brendan Fraserin saadessa parhaan näyttelijän Oscar-palkinnon roolistaan elokuvan keskeisenä hahmona. Samoin Director Danny Boylen vuoden 2015 Steve Jobs -draama, joka myös perustui Isaacsonin kirjoittamaan elämäkertaan, sai positiivisen vastaanoton ja ansaitsi Michael Fassbenderille parhaan näyttelijän ehdokkuuden roolistaan Apple-perustaja.

A24:lle Uusi Projekti

Ei olisi yllättävää, jos A24:llä olisi kunnianhimoinen suunnitelma tuottaa tällainen projekti Muskista. On erittäin mielenkiintoista kuulla lisää elokuvasta, kun se lähestyy tuotannon aloituspäivää.

Jaa Somessa:

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Sinulle Suositeltua: