Iskelmä Gaalan Loiste ja Lumo: Tähtisateen Alla

Facebook
Twitter
LinkedIn

Iskelmä Gaalan Loiste ja Lumo: Tähtisateen Alla

Tampereen Nokia-areenalla koettiin säihkettä ja suuria tunteita

Tampereen Nokia-areenalla elettiin glamourin täyttämää iltaa, kun Suomen eturivin artistit kerääntyivät juhlimaan viime vuoden merkittävimpiä iskelmäsaavutuksia. Juhlallinen Iskelmä Gaala tunnetaan paitsi musiikillisista huippuhetkistään, myös tyylin ja eleganssin juhlasta, jossa punainen matto toivottaa tervetulleeksi värikkäät ja kimaltelevat asut.

Upeeta loistoa ja muusikoiden kunniakasta kokoontumista

Gaalailta oli varattu palkintoesityksille ja huippuesiintyjille, kuten Suomen musiikkitaivaan kiintotähdille Behmille, Erika Vikmanille ja Suvi Teräsniskalle. Lavalla nähtiin myös vuosiäänestystä seuraavia palkittuja ja heidän riemukkaita esityksiään. Esiintyjien asuvalinnat vetivät katseita puoleensa. Erika Vikman säteili kimaltelevassa juhla-asussaan ja Uuden Musiikin Kilpailusta tuttu Sara Siipola häikäisi violetissa mekossaan. Miehekästä tyyliä edusti Portion Boys, joka saapui gaalatunnelmiin, sekä Suomen musiikkikentän suosikit Elastinen ja Juha Tapio, jotka molemmat luottivat illan pukeutumisessaan ajattoman valkoiseen.

Tähtipölyä ja odotuksen jännitystä

Raskaana oleva Chachi Hildén loisti onnellisena Jukka-puolisonsa rinnalla. Muusikkojen ja mediapersoonien saapuminen luo aina odotuksen tunnetta – kuka saapuu, kenen kanssa ja tietenkin, mitä he ovat päättäneet pukea ylle tähän loistokkaaseen iltaan. Vesterinen Yhtyeineen hymyili iloisesti kuvaajille, ja Helen Ahti-Hallberg edusti tyylikkään tummassa juhlamekossaan. Iskelmä Gaala ei ole pelkkä palkintojenjako tai musiikkitapahtuma. Se on näyttö siitä, miten musiikki yhdistää ihmisiä tyylin, taiteen ja kohtaamisten kautta. Tänä iltana Nokia-areenalla paitsi juhlittiin ja muisteltiin menneen vuoden saavutuksia, myös luotiin pohjaa tulevan vuoden musiikillisille odotuksille. Jokainen asuvalinta, jokainen esitys ja joka ainoa palkinto kertovat tarinaa suomalaisen musiikin sydämestä ja siitä intohimosta, jolla se on luotu.

Jaa Somessa:

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Sinulle Suositeltua: