Dillon Danis ja elle Brooke: Näytöstä yllättäviä seurauksia

Tässä artikkelissa tarkastellaan tapausta, jossa vapaaottelija Dillon Danis kuristi OnlyFans-tähden Elle Brooken tajuttomaksi hänen pyynnöstään. Vaikka Brooke toipui tilanteesta nopeasti, tapaus on nostanut esiin vakavia turvallisuuskysymyksiä ja vaaroja liittyen kuristusotteiden käyttämiseen valvomattomissa olosuhteissa.
Dillon Danis ja elle Brooke: Näytöstä yllättäviä seurauksia
Facebook
Twitter
LinkedIn

Elle Brooken yllättävä pyyntö

Vapaaottelija Dillon Danikselle esitettiin erikoinen haaste, kun OnlyFans-tähti Elle Brooke pyysi häntä kuristamaan itsensä tajuttomaksi. Tällaiseen pyyntöön vastaaminen ja sen toteuttaminen ei ollut ongelma Danisille, vaikka tilanne saattaa kuulostaa olevan kontrolloimaton

Seuraukset ovat vakavat

Elle Brooke, jonka tajuttomuuteen johti Daniksen toimet, toipui tilanteesta nopeasti ja kuvasi kokemusta ”paremmaksi kuin huumeet”. Tästä huolimatta, Ruotsin lääkeviraston johtaja Fredrik Tamsen varoittaa, että tätä ei tulisi jäljitellä, sillä se saattaa vaatia henkiä.

Turvallisuus ensin

Kamppailulajien ympäristössä, kuristusotteet ovat osa lajia, mutta ne tehdään turvallisessa ympäristössä. Vastaavasti, ottelija jolla on taitotieto kykenee auttamaan tajuttoman seuraajansa hengittämään. Tätä asiantuntemusta tai valvontaa ei kuitenkaan ollut silloin, kun Danis kuristi Brookea.

Tuleva nipatus Logan Paulin kanssa

Kaikesta huolimatta, Dillon Danis valmistautuu kohtaamaan Logan Paulin tulevassa nyrkkeilyottelussa. Tämän ottelun lehdistötilaisuus kärjistyi jo käsin kädenväennoiksi. Haluamme kuitenkin korostaa, ettei otteluita tule suorittaa kontrolloimattomassa ympäristössä.

Jaa Somessa:

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Sinulle Suositeltua: