Nuori suomalainen voimailija siirtyy aikuisviihteeseen yhdessä Mr Lotharin kanssa – katso kommentit!

Tässä artikkelissa on tarina siitä, miten 22-vuotias suomalainen voimanostaja Hanna Luukkonen ja aikuisviihdetaiteilija Mr Lothar yhdistivät voimansa ja tekivät yhdessä seksivideon. Kaksikon projektista on puhuttu paljon ja he ovat saaneet laajasti huomiota.
Suomalainen huippu-urheilija, seksivideo, Mr Lothar, Hanna Luukkonen, K18-video
Facebook
Twitter
LinkedIn

Suomalainen voimanostaja teki seksivideon aikuisviihdepersoona Mr Lotharin kanssa

Kuvatun aikuisviihdevideon aihepiiri on herättänyt kohua ja kiinnostusta. Video on toteutettu suomalaisen huippu-urheilijan, 22-vuotiaan Hanna Luukkosen ja 52-vuotiaan aikuisviihdetaiteilija Mr Lotharin, eli Anssi Viskarin kanssa. Noin puolen tunnin mittainen video sai alkunsa erityisellä tavalla, jossa Hanna paneutuu aktiivisesti Mr Lothariin kuntotestin merkeissä.

Katso Hannan OnlyFans sekä Fansly Tilit Onlyfanssuomi.com – Sivustolta! Siirry Tästä

Video on tehty laadukkaasti ja huomiota herättäen

Video kuvattiin Hämeenlinnassa sijaitsevassa hotellissa 11. marraskuuta. Kaksikon yhteisestä projektista on jaettu sosiaalisessa mediassa kuvia, jotka ovat herättäneet paljon mielenkiintoa ja keskustelua.

Mr Lothar kommentoi

Kun Seiska haastatteli Mr Lotharia, hän kommentoi avoimesti ja positiivisesti yhteisprojektistaan Hannan kanssa – hän oli tyytyväinen lopputulokseen. Hän jakoi myös oman näkemyksensä videon kulusta, kuinka Hanna paneutui hänen kanssaan alkuperäisen idean mukaisesti.

Alkuperäinen artikkeli Seiskassa.

Jaa Somessa:

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Sinulle Suositeltua: