Hakkerin Väärä Kuolinilmoitus Sotkee Trumpin Perheen Suunnitelmia: Donald Trump Jr. Selvittää Tilanteen

Facebook
Twitter
LinkedIn

Hämmennystä Herättäneet Viestit

Donald Trump Jr. on viimein selvittänyt tilanteen, jossa hänen sosiaalisen median tililtään ilmoitettiin valheellisesti hänen isänsä, entisen presidentin Donald Trumpin kuolemasta. Keskiviikkona 20. syyskuuta hänen sosiaalisen median tililleen ilmestyivät outoja viestejä, joista yksi kuului: ”Olen surullinen ilmoittaessani isäni Donald Trumpin kuolleen. Aion pyrkiä presidentiksi vuonna 2024.”

Nopea Reagointi Virheelliseen Tietoon

Väärä kuolinilmoitus oli julkinen noin 30 minuutin ajan, ennen kuin se poistettiin ja sekä Trumpin että hänen poikansa edustajat kiistivät kuolintiedot. The Hill -lehden mukaan Trump Jr:n tiimi vahvisti, että hänen tiliään oli hakkeroitu. Lisäksi Yhdysvaltojen 45. presidentin edustaja ilmoitti toimittajille, että väite entisen The Apprentice -tähteen kuolemasta oli ilmiselvästi valheellinen.

Valekuolintiedon Lisäksi Muita Skandaalinkäryisiä Viestejä

Hakkeri ei tyytynyt vain levittämään valekuolintietoa, vaan julkaisi myös muita herjaavia lausuntoja, jotka pyrkivät aiheuttamaan kohua. Kuten muutkin tiedotusvälineet ovat raportoineet, kahdet viestit olivat erittäin uhkaavia – toinen niistä kohdistui Pohjois-Koreaan ja toinen Yhdysvaltain arvopaperi- ja pörssiyhtiöiden valvontakomissio SEC:iä vastaan. Hakkeri myös viittasi seksuaalirikolliseen Jeffrey Epsteinin ja haukkui vaikuttaja- ja painija Logan Paulia.

Hakkeroinnit Julkkisten Tilitoiminnassa

Tämä oli kolmas julkkisliittyvä hakkerointitapaus, joka johti valekuolintietojen levittämiseen viimeisen 30 päivän sisällä. 10. elokuuta vaikuttaja Lil Tay ilmoitti olevansa oikeasti hengissä, kun hänen Instagram-tiliään käyttänyt hakkeri oli levittänyt valheellisen tiedon hänen ja hänen veljensä kuolemasta. Viikkoja myöhemmin entinen Bachelorette-kilpailija Josh Seiter vahvisti myös olevansa elossa ja hyvässä voinnissa samanlaisen hakkauksen jälkeen.

Jaa Somessa:

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Sinulle Suositeltua: