Vaarallisen Sosiaalisen Median vaikuttajan, Andrew Taten, Oikeustaisto Syventyy: Uusia Syytteitä Tiedossa Vakavista Rikoksista

Facebook
Twitter
LinkedIn

Taten Väitteet Tyrmästä

Andrew Tate, somevaikuttaja ja itseproklamoitu naisvihaaja, on voinut kulkea rikosoikeuden taitekohdalla Romaniassa, mutta epäilykset levitä nyt hänen kotimaahansa, Yhdistyneeseen Kuningaskuntaan. Joidenkin uskomusten mukaan elämä voi olla kenties lievästi veikeämpää kuin Tarantino-elokuvan käsikirjoitus.

Sopiiko Kickboxing, Erotiikka, ja Instagram samaan lauseeseen?

Andrew Tate, 36-vuotias entinen ammatti-kickboxingilija ja yrittäjä, ei ole outo otsikoille. Hän ja hänen veljensä Tristan Tate pidätettiin Romaniassa joulukuussa 2022, ja heitä vastaan nostettiin syytteet ihmiskaupasta, raiskauksesta ja rikollisjärjestön muodostamisesta sukupuoliyhteyden tarkoituksessa vuonna 2023.

Kaikkihan Me Rakastamme Hyvää Draamaa

Asianajajat Matthew Jury ja Jack Beeston, jotka edustavat neljää uhria Yhdistyneessä Kuningaskunnassa, ovat julkistaneet, että he yrittävät tuoda Taten oikeuden eteen kotimaahansa. Mukaan lukien äärimmäiset fyysiset ja seksuaaliset hyökkäykset, kolme näistä neljästä väittävät Taten raiskanneen heidät.

Tuli, Lämpö ja Kiristävä Kaulin…

Mikään ei ole tärkeämpää kuin todiste – ja Taten omat tekstiviestit ja äänimuistiot uhreille näyttävät olevan murskaavaa todistusaineistoa, sanovat asianajajat. Yksi uhri on toimittanut poliisille näyttönä tällaisia muistiinpanoja, joissa Tate on mennyt niin pitkälle, että hän on kirjoittanut ”rakastan raiskata sinua”.

Asenne, Joka Voisi Tuoda Koko Kartanon Kaaokselle

Jotkut Taten tukijat ovat ehdottaneet, että naiset tulivat esiin raiskaussyytöksineen vasta, kun Tate alkoi julkisesti näyttää valtavaa vaurauttaan sosiaalisessa mediassa.
Asianajajat kiistävät nämä väitteet ja sanovat, että heidän asiakkaansa ryhtyivät toimiin heti ja ilmoittivat tapauksesta poliisille. ”He tekivät kaiken, mitä heidän odotettiin tekevän, ja yhteiskunta odottaa heidän tekevän. Ja poliisi epäonnistui heissä. Viranomaiset epäonnistuivat heissä. Ja niin he jäivät ilman oikeudenkäyttöön”, toteaa Jury.

Lopullinen Käänne?

Andrew Tate antoi BBC:lle hiljattain haastattelun tapauksesta. Hän sanoi, että hän ”ei todellakaan ole” varma, löydettäisiinkö hänet syylliseksi. ”Tiedän tapauksen paremmin kuin sinä. Tunnen sen intiimisti, ja sinä et. Olen nähnyt kaikki rikostiedostot ja todisteet minua vastaan, ja sinä et. Tiedän, mitä todella tapahtui, ja sinä et”, Tate totesi.

Jaa Somessa:

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Sinulle Suositeltua: