Miljardööri Ron Baron ennustaa: SpaceX-arvo nousee 500 miljardiin dollariin vuoteen 2030 mennessä

Facebook
Twitter
LinkedIn

SpaceXin valoisa tulevaisuus

Miljardöörisijoittaja Ron Baron kertoi CNBC:n haastattelussa, että Elon Muskin perustaman avaruusyhtiö SpaceXin arvon odotetaan nousevan noin 500 miljardiin dollariin vuoteen 2030 mennessä. Baronin mukaan yhtiön arvo saavuttaa 250 – 300 miljardin dollarin määrän jo seuraavan kolmen vuoden sisällä.

Vaikuttava nykyarvo

SpaceXin nykyinen arvioitu arvo, noin 150 miljardia dollaria, tekee siitä yhden maailman arvokkaimmista yksityisistä yrityksistä. Yhtiö on laajalti tunnettu sen kehittyneistä rakettiteknologioista ja kunnianhimoisista avaruusprojekteista.

Starlink-internetyksikkö saavuttaa kassavirtatasapainon

Elon Musk kertoi aiemmin tässä kuussa, että SpaceXin satelliitti-internetyksikkö Starlink on saavuttanut kassavirtaneutraaliuden. Starlink on maailman suurin satelliittiyhtiö ja sen verkoston luottaa noin 5 000 matalan maan kiertoradalla olevaa satelliittia.

Myynnin huima kasvu

Bloomberg News raportoi maanantaina, että SpaceX on vahvalla kasvu-uralla ja sen odotetaan kerryttävän noin 9 miljardin dollarin liikevaihto tänä vuonna. Yhtiön raketti- ja Starlink-liiketoimintojen myyntiennusteet ennakoivat kasvua noin 15 miljardiin dollariin vuoteen 2024 mennessä.

Jaa Somessa:

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Sinulle Suositeltua: