Iida Vainio ja Archie Cruz – Kohti Uutta Alkua Yhdessä? Taas?

Iida vainio ja rakas Archie
Facebook
Twitter
LinkedIn

Rakkaus ei katso aikaa eikä paikkaa

Vastikään Eestiin muuttanut Iida Vainio sai fanit hämmennystilaan julkaisemalla yhteiskuvia entisestä rakkaastaan, Archie Cruzista. Onko tässä merkki uudesta alusta?

Vain viikko sitten Iida Vainio kertoi muuttavansa Eestiin. Samoihin aikoihin hän vahvisti hänen ja Archie Cruzin suhteen tulleen tiensä päähän. Lauantaina 11. marraskuuta, kuitenkin, tapahtui jotain odottamatonta. Iidan Instagram-tilille ilmestyi useita yhteiskuvia hänestä ja Archiesta – lisämausteena tähän yllättävään ulostuloon oli tunteikas runo, jonka Iida kirjoitti englanniksi.

Tunteiden paljastus runon muodossa

Iida paljasti runossaan syvällisiä tunteita entistä kumppaniaan kohtaan:

”-Kun sanon rakastavani sinua enemmän, en tarkoita sitä, että rakastan sinua enemmän kuin sinä rakastat minua. Tarkoitan, että rakastan sinua enemmän kuin edessämme olevia huonoja päiviä. Rakastan sinua enemmän kuin yhtäkään riitaa, jonka kanssa joudumme kohtaamaan. Rakastan sinua enemmän kuin etäisyyttä välillämme, rakastan sinua enemmän kuin mitään estettä, joka voisi yrittää tulla väliimme. Rakastan sinua eniten, Archie Cruz”, Iida kirjoitti vapaasti suomennettuna.

Miten käy Iidan muuttosuunnitelmille?

Kiinnostavaa on nähdä, miten Iidan Eestin muuttosuunnitelmat vaikuttavat tähän kaikkeen. Joko Iida ja Archie ovat palaamassa takaisin yhteen? Kuten sanotaan, vain aika näyttää.

Jaa Somessa:

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Sinulle Suositeltua: