Juomarien sydänmurha johti tragiseen auto-onnettomuuteen: OnlyFans-tähti Paris Ow-Yangin kova oppitunti

Facebook
Twitter
LinkedIn

Alkuperäinen Artikkeli

Sydneyssä asuva OnlyFans-tähti Paris Ow-Yang, 18, ajoi humalassa yli 150 000 euron arvoisen punaisen Mercedes-auton päälle. Tapahtuma sattui 18. lokakuuta kello 20.45 paikallista aikaa. Tämä traaginen onnettomuus tapahtui, kun Ow-Yang oli yrittänyt hukuttaa sydänsurunsa alkoholiin erottuaan yökerhomoguli Julian Tobiasista, 44. Yksityiskohdat paljastettiin oikeuden istunnossa perjantaina.

Päivä tragediaan

Ow-Yang aloitti päivän, joka johti tapahtumiin, lounaalla paikallisessa ravintolassa. Tämän jälkeen hän jatkoi juhlimistaan toisessa kiinalaisessa ravintolassa ja ystävänsä luona. Tästä huolimatta, kun poliisit saapuivat onnettomuuspaikalle, OnlyFans-tähti puhalsi 0,213 promillea alkometriin, ja hänen autossaan ei ollut vihreitä P-kilpiä, jotka olisi pitänyt olla näkyvissä.

Seuraukset

Paikalle saapui myös Ow-Yangin isä, neurokirurgi Michael Ow-Yang, sekä asianajaja Michael Bowe. Eron ja surun aiheuttama ahdistus sekä alkoholin käyttö olivat luoneet täydellisen myrskyn, joka johti onnettomuuteen. Ow-Yangin asianajaja Bowe lisäsi, että hän oli käyttänyt alkoholia toivoen sen peittävän kivun ja surun.

Paris Ow-Yang tuomittiin kahden vuoden yhteisöpalveluun, johon sisältyi myös 1000 euron sakko. Hänen ajokieltonsa kestää yhdeksän kuukautta, jonka jälkeen hän joutuu käyttämään alkolukkoa seuraavat 24 kuukautta. Tämä tarkoittaa, että hänen autonsa ei käynnisty, ellei hän puhalla alle raja-arvon alkometriin.

Loppusanat

Tuomari Rodney Brender sanoi, että Ow-Yangin käytös oli vaarantanut muitakin tien käyttäjiä. Hän varoitti, että vastaavassa tapauksessa hän voisi joutua istumaan jopa 18 kuukautta vankilassa.

Jaa Somessa:

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Sinulle Suositeltua: