Susanna Penttilän OnlyFans-tili kokee jännittävän muodonmuutoksen: Hävyttömämpi sisältö inttipojan seurassa!

Susanna penttilän onlyfans
Facebook
Twitter
LinkedIn

Susanna tuo rohkeamman sisällön esille

Susanna Penttilä, 51, on tunnettu monista asioista, ja yksi hänen uusimmista projekteistaan on maksullinen OnlyFans-tili, jossa hän jakaa eroottista sisältöä tilaajilleen. Aiemmin konsepti on keskittynyt sensuelleihin alusvaatekuviin ja -videoihin, mutta nyt tilillä näyttää olevan odotettavissa entistä rohkeampaa materiaalia.

Susanna perusti OnlyFans-tilin helmikuun puolivälissä ja on siitä lähtien lähetellyt seksikkäitä kuvia ja videoita tilaajilleen. Mutta ei enää pelkkää alusasusisältöä – hänen tuoreisiin julkaisuihinsa kuuluu myös alastonkuvia sekä mainintoja aikomuksestaan tehdä pornoa.

Hinnoittelussa muutoksia ja rohkeat yksityiskohdat

Helmikuun alussa Susannan tilaukset maksoivat 9,49 dollaria tilaajilta, mutta tilin hinta on laskenut 4,75 dollariin eli noin 4,37 euroon kuukaudessa. Entistä rohkeammat julkaisut voivat siis olla osa markkinointistrategiaa, jolla houkutellaan lisää maksavia asiakkaita.

Intti- ja opiskelijapoikien teema on nähtävissä Susannan uudessa sisällössä. Maininnat ’army boysta’ ja ’student boysta’ voivat tarjota vilauksen siitä, millaista jännittävää materiaalia on tulossa.

Instagram-poistosta huolissaan

Susanna kertoo myös turhautumisestaan siitä, että hänen Instagram-tilinsä on poistettu. Hän epäilee, että syynä ovat lukuisat ilmoitukset, joita hänen kuvat ovat saaneet. Joka tapauksessa hän aikoo perustaa uuden Instagram-tilin ja varoittaa muita OnlyFans-sisällöntuottajia olemaan varovaisia mainostaessaan sivustollaan olevaa eroottista sisältöä.

”En kommentoi näitä sen enempää, ihmisten pitää itse mennä katsomaan mitä siellä tapahtuu”, toteaa Susanna Penttilä. Tähän asti Susanna on julkaissut 157 julkaisua OnlyFans-sivustollaan. Alkuperäisen artikkelin oleelliset tiedot on käsitelty.

Katso lisää Suomalaisia OnlyFans Tuottajia Täältä

Jaa Somessa:

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Sinulle Suositeltua: