Susanna Penttilä kiikarissa: Eleganssin huippu ja lähes tapahtunut vilautus

Facebook
Twitter
LinkedIn

Hääriikö vilautus vaaran partaalla?

Kaunotar Susanna Penttilän ylläpitämän OnlyFans-tilin pitäjältä saa odottaa aina jotakin yllättävää. Tällä kertaa kysymyksessä ei kuitenkaan ollut mitään salaa ja sensuellisti kuvattua, vaan jotain täysin julkista ja päivänvalossa tapahtunutta.

”Helsingin Töölön kadut tarjosivat tällä kertaa ihasteltavaa mittavan halkion muodossa”, voisi paikalta ohikulkija todeta. Ja totta tosiaan, onnetar ei ollut tällä kertaa kovin kaukana. Susanna Penttilän asu oli antanut merkkejä paljastavuudesta, ja tuulenpuuska päätti tarjota näytelmän, johon kaikki eivät olleet varautuneet.

Luksustason kassi kaavaili katastrofia

Mitä olisi nainen ilman tyylikästä asustettaan? ”Tyyli pelastaa, kun vaate pettää”, sanotaan. Ja niin kävi myös tällä kertaa. Hermès-laukku pelasti Susannan nololta hetkeltä lähes täydelliseltä vilautukselta. Hänen korkeahalkioinen puvunsa olisi toisina olosuhteissa antanut ohikulkijoille enemmänkin katsottavaa. Onneksi, luotettava Hermès-laukku oli kuitenkin valmiina estämään mahdollisen vilautuksen juuri oikealla hetkellä.

Julkisuuden ja muotimaailman kameleontti

Susanna Penttilä on tuonut eroottiset kuvat ja videot osaksi uraansa, mutta hän ei ole unohtanut muotialan juuriaan. Susanna esiintyi Playboy-lehdessä 20 vuotta sitten, merkittävästi kasvattaen julkisuuskuvaansa. Alkujaan hän nousi julkisuuteen Frrer-muotiliikkeensä yrittäjänä.

Hän jatkaa edelleen muotiyrittäjänä – taantumien ja koronakriisin huolimatta – ja työ jatkuu ennallaan. Erotiikkapuolen hän on ottanut mukaan vasta hiljattain, jonka myötä erotiikkaa sisältäviä sisältöjä on ilmaantunut maksulliselle OnlyFans-sivustolle. ”Nakuilusta nauttiminen on paitsi rahoittanut elämääni, myös antanut minulle mahdollisuuden ilmaista itseäni tavalla, joka tuntuu omimmalta”, Susanna kertoo.

Jaa Somessa:

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Sinulle Suositeltua: