Kritiikkiä hallituksen koronatoimille: Harkimo vaatii parempaa organisaatiota ja nopeampaa rokotusten järjestämistä

Kiinnostava artikkeli Harry Harkimon kritiikistä hallituksen koronatoimia kohtaan, jossa vaaditaan nopeampaa rokotusten järjestämistä ja parempaa organisaatiota.
Hjallis Harkimo
Facebook
Twitter
LinkedIn

Liike Nytin puheenjohtaja ja presidenttiehdokas Harry Harkimo kritisoi hallituksen toimia koronaviruksen torjunnassa. Hänen mukaansa hallitus ”sekoilee koronan kanssa” ja ministerit eivät osoita selkeää vastuuta tilanteesta. Harkimo vaatii nopeampaa rokotusten järjestämistä ja parempaa organisaatiota rokotusprosessiin.

Harkimon mukaan koronavuosista ei näytetä oppineen mitään.

Oletko Lammas? Testaa se tästä

Kritiikkiä nopeasta toiminnasta

Harkimo nostaa esiin, että tuntikausia sateessa jonottavilla ikäihmisillä on valtava rokotusten kysyntä ja huoli terveydestään. Hänen mielestään digitaalisen ajanvarausjärjestelmän toimimattomuus tai sen osaamattomuus pahentaa tilannetta entisestään.

Ministerit levittelevät käsiään

Kun Harkimo kysyi hallitukselta koronarokotteiden saatavuudesta eduskunnan kyselytunnilla, sosiaaliturvaministeri Sanni Grahn-Laasonen (kok) vastasi, että rokotukset ovat hyvinvointialueiden vastuulla. Ministerin mukaan rokotusten kirittäminen ja nopeuttaminen ovat tärkeitä toimenpiteitä, ja hyvinvointialueiden tulisi huolehtia niistä.

Koronaviruksen hoito huolestuttaa

Kansanedustajat ovat huolissaan myös Paxlovid-koronaviruksen hoidon erilaisten kriteerien käytöstä eri hyvinvointialueilla ja epäilevät, että se saattaa rikkoa potilaiden oikeusturvaa. Osa kansanedustajista on jättänyt kirjallisia kysymyksiä hallitukselle asiasta.

Lisätiedot ja alkuperäinen artikkeli: https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/49b960bc-1c64-4863-a1b4-f61126ec8e03

Avainsanat: Harry Harkimo, hallitus, koronatoimet, koronarokotteet, Paxlovid, hyvinvointialueet

Jaa Somessa:

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Sinulle Suositeltua: