Andrew Taten mega-investointi: €4.4 miljoonan arvoinen Rimac Nevera

"Andrew Taten mega-investointi: €4.4 miljoonan arvoinen Rimac Nevera
Facebook
Twitter
LinkedIn

Kaaritellaanko Kroatialaisella ihmeellä?

Toiveidensa heinäkuun aikana aiempi potkunyrkkeilijä ja sosiaalisen median kuuluisuus Andrew Tate paljasti uusimman lisäyksensä jo niin mahtavaan superautokokoelmaansa. Tällä kertaa ei puhuta mistään tavanomaisesta superautosta – Tate on paljastanut sijoittaneensa mielettömän Rimac Neveran, sen painolastina huikea hintalappu, 4.4 miljoonaa euroa.

Unkarilaisen Rimacin mestariteos

Rimac Nevera on tehty Kroatian tuotantolinjoilla ja se on varsinainen sähköneroon testamentti. Kroatialainen yritys Rimac ei ole ainoastaan Neveran takana, vaan tuo ensiluokkainen teknologia on jopa lainattu muihin valmistajiin. Tavaraa, jonka on kehittänyt Rimac, käytetään myös sellaisissa autoissa kuin Porsche Taycan, Apollo Intensa Emozionen ja Audi E-Tron GT.

Mitä Neverasta voi odottaa?

Nevera on toden totta peto. Se toimittaa huimat 1900 hevosvoimaa ja saavuttaa nopeudesta 0-97 km/h vain 1,74 sekunnissa. Tämä on mahdollista sähkömoottorien ansiosta, jotka toimivat vähemmän liikkuvilla osilla. Älä unohda, Rimac Nevera on jo ehtinyt asettaa 23 suorituskykyä koskevaa ennätystä yhden päivän aikana toukokuussa 2023.

Andrew Taten autokokoelma: Vanhaa ja Uutta

Taten omaisuus luonteeltaan ei jää epäilleen ja hänen autokokoelmansa ei tee poikkeusta. Se on yhdysvaltalaisille superautoille omistettu paratiisi, Porscheista Ferrareihin, Lamborghiniin ja jopa Bugatti Chironiin. Nevera on vain uusin sisäänkäynti tähän vaikuttavaan luetteloon.

”… Kirjoittanut Kirjeenvaihtaja Harry ”Likainen” Dirtman.

Jaa Somessa:

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Sinulle Suositeltua: