Uusi Twisti Matthew Perryn mysteerin ympärillä: Tyrmäävä malli mukana kuviossa

Facebook
Twitter
LinkedIn

Toimittajan nimi, Harry ”Likainen” Dirtman

Intriguing Instagram viestit

Uutisissa seilaa vaikuttava teoria suosituimman ”Frendit” -ohjelman tähden, Matthew Perryn, kuolinsyyttä koskien. Perry, joka kuoli 28. lokakuuta Los Angelesissa, jätti jälkeensä Instagram-julkaisut liittyen Batman-viittauksiin – postauksiin, joihin fanit ovat kiinnittäneet huomiota.

Salaliittoteoria – totta vai tarua

Villi salaliittoteoria leviää – onko kyse henkilökohtaisesta hätähuudosta vai suurenmoisesta sattumasta? Perry on nähty viittaavan Batmaniin ja itseään ”Mattmanina”. Teoria nostattaa kysymyksen: ”Ymmärrättekö, mitä yritän kertoa teille?”

Silminnäkijän paljastuksia

Perry vietti viimeiset hetkensä malli Athenna Crosbyn kanssa vain päivää ennen kuolemaansa. Crosby, Perryn läheinen tuttava, astui valokeilaan tyrmätäkseen spekulaatiot nykyisin villinä leviävästä salaliittoteoriasta. Hän kertoo TMZ:lle Perryn olevan vain lempeä, Batmania rakastava nörtti, eikä mitään muuta!

Kohutuista viimeisistä hetkistä

Perryn ja Crosbyn paparazzit tavoittivat illalliselta Bel-Air-hotellissa 27. lokakuuta alle 24 tuntia ennen näyttelijälegendan kuolemaa. Crosby’s mukaan, Perry oli leikkisä, rakastava olento, jonka suurin intohimo oli Batman. Perry kutsui itseään lempinimellä Mattman ja autonsa, mustan loiston, hän taas nimitti batmobileksi.

Pöyristyttävä päätelmä

Crosbyn mukaan Perry kuoli traagisesti yllättäen. Hän kertoo olevansa yksi viimeisistä ihmisistä, joka näki Perryn hengissä – Perryn menehtymispäivää edeltävänä päivänä Perryllä oli muka hänen mukaansa terveet elämänasenteet, odotukset tulevaisuuteen ja hän oli hyvällä mielellä.

Entä näyttelijätähden viimeinen Instagram-julkaisu, jossa hän rentoutuu porealtaassa kuulokkeet korvilla ja viittauksen Batmaniin tekstissä ”Olen Mattman”? Perry löydettiin kotoaan, porealtaastaan. Tutkijat pitävät hukkumista todennäköisenä kuolinsyynä, mutta lisätutkimuksia tarvitaan.

Kertoo Kirjeenvaihtaja Harry ”Likainen” Dirtman,

Jaa Somessa:

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Sinulle Suositeltua: