Aleksi Valavuori yllättää suurella uutisella: ”Luvassa häät”

Facebook
Twitter
LinkedIn

Aleksi Valavuori yllättää suurella uutisella: ”Luvassa häät”

Kihlaus vahvistettu ystävänpäivänä

Suomalaisen urheilupiirien tunnettu hahmo, Aleksi Valavuori, on aiheuttanut kohahdusta julkaisemalla sosiaalisessa mediassa viestin, joka vihjaa hänen astuvan avioon. Valavuorin Instagram-päivityksessä hän esittelee naisystävänsä koruliikkeessä, ja kertoo ytimekkäästi ystävänpäivän vieton johtaneen kihlautumiseen: ”Olis pitänyt tajuta ettei se muffinssi ole ilmainen. Minulle tarjottiin muffinssi, joka johti erittäin kalliiseen ystävänpäivään. Menemme naimisiin,” kirjoittaa Valavuori jakaen saman sanoman myös englanniksi.

Epäilystä hääilmoituksen aitoudesta

Valavuoren ilmoitus on saanut monet seuraajat onnittelemaan pariskuntaa, mutta myös skeptisyyttä on ilmennyt. Kommentoijien keskuudessa ihmetellään, onko kyseessä todellinen kihlaus vai mahdollisesti Valavuoren tapaan tehty vitsi. Keskustelua on virittänyt myös Valavuoren aikaisemmat kommentit siitä, ettei häntä välttämättä nähdä naimisissa. Päivitys on kuitenkin saanut välitöntä tukea ja onnentoivotuksia esimerkiksi tunnetulta juontajalta Ile Uusivuorelta, joka on helposti tunnistettavissa julkisesta mediasta.

Yksityiselämä arvoituksena

Aleksi Valavuori on urheilumaailman monitoimimies ja hahmo, joka on usein puhuttanut suomalaista yleisöä rohkeilla ja suorasukaisilla mielipiteillään. Valavuori on pitänyt yksityiselämänsä suurelta osin piilossa julkisuudelta, ja näin on päätynyt tekemään myös naisystävänsä henkilöllisyyden suhteen. Vaikka pari on välillä vilahtanut Valavuoren julkaisemissa yhteiskuvissa, naisystävän henkilöllisyys on pidetty visusti oman piirin tiedossa.

Entä mitä tulevaisuus tuo tullessaan?

Seuraajien ja fanien keskuudessa spekulaatiot tulevista häistä ja Valavuoren yksityiselämän yksityiskohdista jatkuvat kiivaana. Mutta yksi on varma: jos Aleksi Valavuori todella astuu avioon, tätä tapahtumaa seurataan varmasti tarkkaan sekä mediassa että kansan keskuudessa.

Jaa Somessa:

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Sinulle Suositeltua: