Arjen romantiikkaa ja juhlan hämmennystä: Joel Harkimon ja Janni Hussin yhteiset hetket

Facebook
Twitter
LinkedIn

Arjen romantiikkaa ja juhlan hämmennystä: Joel Harkimon ja Janni Hussin yhteiset hetket

Rakkaus urheilun ja politiikan lomassa

Kaksi eri maailmaa kohtasivat, kun yrittäjä ja kansanedustaja Joel Harkimo ja media-alan monitaituri Janni Hussi löysivät toisensa vuonna 2018. Työkiireistään huolimatta pari on löytänyt yhteenkuuluvuuden tunnetta ja jakaa tavanomaisia, mutta sitäkin arvokkaampia hetkiä yhdessä. Harkimo pohtii Aki Linnanahteen kanssa käymässään podcastissa tätä yhdistelmää todeten, että pariskunnan tavallinen arki sujuu rauhallisissa merkeissä – kotona viihtyen, ruoanlaiton ja urheilun parissa.

Pukeutumiskoodi: Joulun yllättävät käänteet

Perhejuhlat osoittautuivat kulttuurien kohtaamisen näyttämöksi pariskunnan ensijoulun kohdalla, kun Hussi huomasi, että Sipoossa vietettävä suomenruotsalainen joulu vaati hiukan toisenlaista pukeutumista kuin hän oli tottunut. Jouluaaton paniikin hetket liikuttivat syvästi Harkimoa, joka podcastissaan naurahtaa perheensä suhtautumisen olevan huomattavasti suvaitsevampi kuin mitä Hussi oli hätääntyessään olettanut. Kommunikaatiokatkokset ja erilaiset perinteet tuovat ilmi rakkauden moninaiset kasvot arjessa ja juhlassa.

Pikkuaskelilla kohti yhteistä tiivistä tunnetta

Elämä yhteen hitaasti soljuvana virtana ottaa haltuun omat kommelluksensa ja onnenhetkensä. Harkimo tunnustaa podcastissa joutuneensa tilanteeseen, jossa on havahtunut unohtaneensa kertoa erityisistä pukeutumiskoodin vaatimuksista. Nämä hetket ovat osa pariskunnan yhteistä kasvutarinaa ja keskinäistä oppimista. Välähdykset yhteisestä ajasta ja arjen pyörteistä tarjoavatkin kurkistuksen siihen, että hyvin erilaisetkin elämäntavat voivat löytää luontevan yhdyspinnan – ja että rakkautta voi rakentaa monesta eri palikasta.

Jaa Somessa:

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Sinulle Suositeltua: