Elämäntapamuutos ihmeiden takana – Kerry Katona taisteli itsensä terveeksi

Facebook
Twitter
LinkedIn

Elämäntapamuutos ihmeiden takana – Kerry Katona taisteli itsensä terveeksi

Tähdetön elämä loistosta syöksykierteeseen

Jo 90-luvulla suureen suosioon noussut Atomic Kitten -laulaja Kerry Katona on elänyt vuoristorataa muistuttavaa elämää julkisuuden valokeilassa. Ylämäet ovat tuoneet menestystä ja loistoa, mutta alamäkiin on mahtunut vakavia terveysongelmia ja henkilökohtaista turbulenssia. Vuosien varrella Katona on joutunut kohtaamaan alkoholismin ja huumeiden käytön seuraukset, jotka ilmenivät myös fyysisesti.

Plastiikkakirurgian avulla uusi alku

Kerry Kirjoitti hyvin avoimesti sosiaalisen median kautta päihderiippuvuutensa seurauksista, jotka toivat mukanaan niin henkistä kuin fyysistäkin kärsimystä. Juuri nenän romahtaminen huumekäytön seurauksena herätti hänessä ajatuksen elämänmuutoksesta. Vuosien voittamattomaksi kuviteltu kamppailu näytti kääntävän suuntaa, kun Katona päätti lähteä korjailemaan menneen elämänsä haittoja leikkauspöydällä.

Kerry Katona – ennen ja nyt

Viime syksyn leikkauksen jälkeen Katona sanoo kohdanneensa uudelleen sen naisen, joka oli kadonnut vuosien varjoon. Hän on hallinnut henkilökohtaista elämäänsä ja päihdeongelmaansa ankaralla otteella. Mediat ja sosiaalinen media ovat päässeet seuraamaan Katonan muutosta läheltä, kun hänellä on ollut rohkeutta näyttää seuraajilleen leikkausten vaikutukset omaan ulkonäköönsä.

Elämäntaparemontti – salaisuus terveen elämän taustalla

Laulajan paino on pudonnut huomattavasti ja vaatekoko pienentynyt dramaattisesti, mikä on seurausta entistä terveellisemmistä elämäntavoista, kuten säännöllisestä joogaharjoittelusta. Espanjan auringossa paparazzien piirittämä Katona nautti ulkonäkönsä uudesta kukoistuksesta ja oli iloinen voidessaan jakaa edistymisensä fanien ja median kanssa.

Henkilökohtaisen elämän myllerrykset

Katonan henkilökohtainen elämä on sisältänyt monia vaiheita, muun muassa kolme avioliittoa ja viisi lasta. Hän on joutunut käymään kovaa taistelua saadakseen elämänsä takaisin raiteilleen. Muutoksen kokenut tähti on palannut julkisuuteen entistäkin vahvempana ja terveempänä, näyttäen samalla esimerkkiä ja toivoa niille, jotka kamppailevat samankaltaisten ongelmien kanssa.

Tähti joka ei sammu – Kerry Katonan ura jatkuu

Kerry Katona tuli tunnetuksi Atomic Kitten -yhtyeestä ja on siitä lähtien osallistunut moniin televisio-ohjelmiin, kuten Big Brotheriin ja Dancing On Ice -kilpailuun. Hänen tarinansa todistaa, että vaikka julkisuuden henkilön elämässä voi olla myrskyisääkin, voi sisältä löytyä se voima, joka auttaa nousemaan jälleen pinnalle. Katona nousee uudelleen tähtien joukkoon omannäköisellään ja terveellä tuulella.

Jaa Somessa:

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Sinulle Suositeltua: